Iran vs USA – Speltips VM 2022

USA vs Iran speltips VM 2022Iran är ett oavgjort resultat för att gå vidare till sin första åttondelsfinal någonsin i ett VM. Då krävs det seger mot USA. Att Iran och USA ställs mot varandra i en avgörande gruppspelsmatch kittlar givetvis lite extra. Vinnaren kommer att spela åttondelsfinal och med tanke på nationernas relation kommer det att bli något alldeles extra. Vem tar sig vidare till slutspelet? Under tisdagskvällen har vi svaret.

Datum: 29 november 2022
Avspark: 20:00
Arena: Al Thumama Stadium (Doha)
Domare: A Lahoz (Spanien)

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Iran är vidare vid oavgjort

Efter 2-6 mot England i premiären hade nog inte många räknat med Iran. Men mot Wales lyckades laget stå för en fin insats och vann rättvist med 2-0 även om målen kom i slutskedet av matchen. Iran har aldrig gått vidare från gruppen men tack vare segern mot Wales räcker det med oavgjort för att hamna före i USA i tabellen.

USA är favoriter enligt oddsen

Efter 1-1 mot Wales i premiären fokuserade USA på försvarsspelet mot England. De lyckades också ta poäng mot England i en av VM-historiens tråkigaste matcher. Nu återstår det att se om de kan vinna mot Iran för att ta sig vidare till åttondelsfinal. Oavgjort eller förlust och laget är utslagna ur VM 2022.

USA tar sig vidare

Även om Iran överraskade mot Wales och har ett starkt kollektiv tror vi USA är tillräckligt starka. De har imponerat stundtals under turneringen men väntar fortfarande på en jämn prestation över 90 minuter. Vi tror att USA har vad som krävs för att vinna matchen vilket oddsen hos svensk betting visar. Därför spelar vi USA som segrare till oddset 1,95 hos Campobet.

Vårt speltips: USA vinner över Iran till oddset 1,95 hos Campobet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller