Irland vs Vitryssland – Vänskapsmatch

Irland vs VitrysslandIrland värmer upp inför EM i Frankrike genom att spela en hemmamatch mot Vitryssland. Detta blir nog en målsnål match.

Spela hos Betsafe och få otroliga 1000kr i Bonus! Klicka här!

Irland har startat sin uppvärmning bra med en fin oavgjord match mot självaste Nederländerna och de kunde till och med ha vunnit med lite mer tur. Nederländerna som hade det mesta av spelet och bollen hade svårt att få till målchanser och skott mot mål. Endast två skott från holländarna och hela sju av Irland visar på att Irland inte är att leka med. Med endast fem minuter kvar av den matchen lyckades Nederländerna göra mål genom ett skott av Luuk de Jong.

Bortsett från vinster så är Irland svårslagna vilket kommer göra dom till ett lag under EM som det är svårt att ta poäng ifrån. Med en svit av fem matcher utan förlust och med bara en förlorad match på 13 matcher visar att dom är bra i sitt försvar och kan slå ett och annat lag under sin väg.

Vitryssland som inte behöver resa långt för denna tillställning kommer närmast från bortmatch i fredags mot NordIrland och skall bara passera gränsen. De spelade medelmåttigt i den matchen och matchen i stort hade inget underhållningsvärde. Vi tror att det blir en målsnål historia och spelar Under 3.5 till oddset 2.1 hos Betsafe

Vi spelar: Under 3.5 hos Betsafe

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com