Irland vs Vitryssland – Vänskapsmatch

Irland vs VitrysslandIrland värmer upp inför EM i Frankrike genom att spela en hemmamatch mot Vitryssland. Detta blir nog en målsnål match.

Spela hos Betsafe och få otroliga 1000kr i Bonus! Klicka här!

Irland har startat sin uppvärmning bra med en fin oavgjord match mot självaste Nederländerna och de kunde till och med ha vunnit med lite mer tur. Nederländerna som hade det mesta av spelet och bollen hade svårt att få till målchanser och skott mot mål. Endast två skott från holländarna och hela sju av Irland visar på att Irland inte är att leka med. Med endast fem minuter kvar av den matchen lyckades Nederländerna göra mål genom ett skott av Luuk de Jong.

Bortsett från vinster så är Irland svårslagna vilket kommer göra dom till ett lag under EM som det är svårt att ta poäng ifrån. Med en svit av fem matcher utan förlust och med bara en förlorad match på 13 matcher visar att dom är bra i sitt försvar och kan slå ett och annat lag under sin väg.

Vitryssland som inte behöver resa långt för denna tillställning kommer närmast från bortmatch i fredags mot NordIrland och skall bara passera gränsen. De spelade medelmåttigt i den matchen och matchen i stort hade inget underhållningsvärde. Vi tror att det blir en målsnål historia och spelar Under 3.5 till oddset 2.1 hos Betsafe

Vi spelar: Under 3.5 hos Betsafe

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar