Island vs Finland – Fotboll, VM Kval

Hemmalaget Island

island-vs-finlandUnder Em-spelet var Island ett av lagen som hade en mycket bra turnering och man både övertygade och överraskade oss med ett positivt spel och en anfallsglad fotboll. Man får inte heller glömma att det är ett litet land med få spelare att välja emellan vilket gör bedriften att ens ta sig till ett EM ännu större.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Inför EM fick man inte med sig resultaten i de vänskapsmatcher som man spelade som uppladdning men sedan under EM glömdes allt det där bort när man spelade 1-1 mot Portugal. Sedan följde man upp den bragdmatchen med en oavgjord match mot Ungern och en seger mot Österrike. Då fick man möta England och så som man spelade under den matchen med riktigt uppoffrande spel och till slut stod man som segrare mot självaste England.

Bortalaget Finland

Finland är inne i en dålig trend och kanske också en lite sämre generation. Man spelade oavgjort med VM debutanten Kosovo och därmed har man inte vunnit en match på 10 matcher varav 6 matcher dessutom är förluster.

Det var den här sortens form som gjorde att man inte tog sig till EM under kvalet. Och nu måste man få till vinster för att komma vidare i gruppkvalet.

Så här tänker vi

Vi tror på Island i det här mötet och spelar Vinst för Island Och noll mål för Finland till oddset 2.15 hos NordicBet

Vi spelar: Vinst för Island Och 0 Mål för Finland hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar