Island vs Kosovo – VM Kval

Hemmalaget Island

Island åkte till Turkiet och besegrade dem med 3-0 och nu leder de välförtjänt grupp I. Förutsättningarna den sista matchen i gruppspelet är klara, en seger idag och Island tar hand om förstaplatsen. Det kan räcka med ett oavgjort resultat också lite beroende på hur det går i de andra matcherna. Nu får Island spela på sin hemmaplan och får möta ett mycket svagt Kosovo. Detta gör nog att de är fulla av självförtroende inför matchen.

Just nu spelar Island så där effektivt och aggressivt som under Lagerbäcks ledning. De slarvar heller inte med sina uppspel och försvarsspelet fungerar bra med ett intensivt arbete som gör att anfallande lag inte får en lugn stund och det är det som har gjort Island till en liten stormakt inom fotbollen.

Bortalaget Kosovo

Kosovo som bara har vunnit två matcher spelade ändå trots det en okej match mot Ukraina som de förlorade med två mål. Kosovo har inte det största spelarmaterialet att hämta sitt lag från men det har heller inte Island. Idag får de koncentrera sig på att försvara sig och hoppas på att Island glömmer bort sitt försvarsspel så att de kan kontra in en boll.

Så här tänker vi

Kosovo är ett lag som spelar med dåligt självförtroende och utan spelidé. Island kommer att spela på som om det vore England de mötte och vi väljer att spela Island för vinst och noll mål Kosovo till oddset 1.78 hos Redbet

Vårt speltips: Island för vinst och noll mål Kosovo hos Redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com