Italien vs Albanien – VM Kval

Hemmalaget Italien

I em förra året gjorde Italien som vanligt det vill säga underpresterade inför turneringen och man hade också en ganska ålderstigen trupp med sig till turneringen. Detta bidrog till att de flesta dömde ut dem på förhand men istället gick det som vanligt jättebra för laget som tog sig ända till kvartsfinal och väl där tvingade Tyskland till straffar.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Tränaren Antonio Conte lämnade landslagsuppdraget och gick till ett välbetalt jobb i Chelsea helt rättvist. Under den nya tränaren Gian Piero förlorade man sin första match mot Frankrike med 3-1 men trots det så ser laget slagkraftigt ut.

Bortalaget Albanien

Albanien kan inte ha alltför höga tankar om att ta sig långt i turneringen men kanske med tanke på hur bra det gick i Frankrike kan de även i år och nästa år överraska oss igen. Efter Frankrike EM har de spelat mot Marocko och matchen slutade oavgjort mot de Afrikanska mästarna.

Mot både Makedonien och Lichtenstein spelade man bra och där vann man båda matcherna.

Så här tänker vi

Italien är skyhöga favoriter att vinna den här matchen så vi väljer att spela Italien -1.5 mål till oddset 1.75 hos comeon

Vårt speltips: Italien -1.5 mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com