Italien vs England – U20 VM

Hemmalaget Italien

Det är dags för semifinaler i U20 VM och det är två klassiska lag i sådana här sammanhang som möts idag. Det har varit de yngre spelarna i det italienska laget som har gjort målen sett till de sista matcherna. Tyvärr är försvarsspelet inte ännu förfinat enligt italiensk tradition utan de har också släppt in totalt fem mål på de senaste tre matcherna.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Italien ser samspelta ut även om dem slarvar mycket bakåt, mest beroende på att dem fortfarande är ungdomar. Mot England måste de tänka betydligt mer på sitt försvarsspel än de hittills har gjort om de skall ha en chans på vidare spel i turneringen.

Bortalaget England

Både England och Italien har spelet bra i den här turneringen. Ofta blir semifinaler en ganska lågintensiv tillställning där lagen fokuserar mer på att inte förlora än att vinna. I den här turneringen har det dock varit helt annorlunda med många mål som följd. England har gjort mål på alla sina matcher och har spelat med kraft och fart. Återstår att se om det fina försvaret också spelar på topp såsom de har gjort i de tidigare matcherna.

Så här tänker vi

Eftersom det är två lag som ofta gör mål i sina matcher och med tanke på att Italien också ofta släpper in mål väljer vi spelet Över 2.5 mål till oddset 1.70 hos Comeon

Vårt speltips: Över 2.5 mål till hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar