Italien vs Frankrike – Vänskapsmatch

Hemmalaget Italien

Italien vs FrankrikeI sommarens EM upplaga kände vi igen Italien som kom till turnering ur form, med inte speciellt många bra spelare i form och inte något speciellt namnkunnigt lag heller. Inför turneringen hade man bara vunnit två matcher av sex möjliga.

Spela hos betsson och få 1500 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Men sin vana troget hade man ett superförsvar som tog Italien långt. Ett samspelt försvar som slog Belgien i deras öppningsmatch och sedan vann man även tyvärr mot Sverige. Och i finalspelet slog man ut regerande Europamästarna Spanien för att sedan slås ut av Tyskland på straffar.

Bortalaget Frankrike

I Frankrikes lag återfinns idel namnkunniga spelare med stor talang för fotboll. Som till exempel Paul Pogba, Raphael Verane, Antoine Griezmann och Anthony Martial för att nämna några.

Flera spelare blir dessutom allt bättre för varje match och en hel del spelare är också i sin livs form just nu. Det här laget kan man ta rätt in i VM spelet borta i Ryssland 2018 och eftersom man inte behöver ta in nya spelare inför kvalet så har man en klar fördel.

Så här tänker vi

Italien kommer att parkera bussen framför sitt mål och göra ett superbra defensivt arbete och med stort tålamod kan rätt kontring komma men vi tror ändå på Frankrike i den här matchen och spelar för Seger till oddset 2.4 hos betsson

Vi spelar: Frankrike vinst hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar