Italien vs Holland – Träningslandskamp

Italien logoTräningslandskamperna fortsätter inför VM i Ryssland 2018 och det Italien som tar emot Holland i Turin. Bägge lagen lyckades överraskande inte ta sig till VM och största anledningen till detta är Janne Anderssons Sverige. Hollan kom trea i Sveriges grupp och missade VM, medan Italien åkte ur i Playoff mot Sverige. Nu är det två lag som börjat om och måste blicka framåt som drabbar samman på Juventus hemmaarena.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Italien

Italien har knappast imponerat den senaste tiden och misslyckades med att gå till VM. Det innebar att tränaren fick lämna och in kom istället den rutinerade räven Mancini och ska styra upp den läckande skutan. Dock har det inte inneburit någon resultatmässig förändring. Sedan uttåget mot Sverige har laget spelat fyra matcher, vunnit 1, två förluster och en oavgjord. Visserligen har man mött Argentina, England och Frankrike men samtidigt ska Italien kunna vinna mot de länderna.

Bortalaget Holland

Hollands kval var så dåligt att även deras tränare fick sparken. Till skillnad från Italien har resultaten syns omedelbart. Laget har bara en förlust på de fem senaste matcherna och har blanda annat besegrat Portugal med 3-0 på bortaplan. Nu återstår det att se om de oranga kan hitta glädjen mot Italien och ta chansen att vinna. Mycket av hoppet ligger på Depay som efter flytten från Manchester United blommat ut rejält i Lyon.

Så här tänker vi

Hemmalaget Italien måste börja vinna och även om det är en träningsmatch lär laget vara motiverande. Visst är det en sorg för italienarna att missa mästerskapet – något man inte gjort sedan 1958. Holland däremot har bra form men känns lite svagare på pappret än Italien och har dessutom bortaplan. Vi tror att Italien är snäppet vassare och väljer att spela på seger för Italien till oddset 2,37 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Italien besegrar Holland till oddset 2,37 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com