Italien vs Israel – VM Kval

Hemmalaget Italien

Det hade gott elva år sedan Italien förlorade en kvalmatch när dem mötte Spanien och den fina sviten fick sig ett slut. Spanien vann med hela 3-0 och det innebär att Italiens hopp om direktkvalificering är borta. Nu blir det osäkert spel i playoff sammanhang som väntar Italien.

Innan förlusten mot Spanien hade dem en fem matcher lång vinstsvit och de hade inte förlorat en enda match sedan en vänskapsmatch mot Frankrike precis efter EM spelet. Sedan dess har det blivit åtta segrar på elva matcher så Italien står starka trots förlusten mot en annan stark fotbollsnation.

Bortalaget Israel

Israel som drogs till en grupp där Italien och Spanien huserar hade dem lite chans till avancemang redan på förhand. Trots detta så trodde många på ett mycket bättre spel och som det ser ut just nu får dem vara glada om de lyckas bli topp fyra av sex lag. I söndags förlorade dem mot Makedonien och matchen dessförinnan förlorade dem med hela 3-0 på hemmaplan mot Albanien. Det innebär att formen är fyra förluster och tre vinster vilket gör att deras form ser oroväckande svag ut för tillfället. De måste spela sitt absolut bästa om de skall få med sig ett enda poäng från den här matchen.

Så här tänker vi

Israels form är alldeles för svag för tillfället för att hota lag som Italien så vi väljer att spela Italien -2.0 mål till oddset 1.85 hos Redbet

Vårt speltips: Italien -2.0 mål hos Redbet

Lämna en kommentar