Italien vs Israel – VM Kval

Hemmalaget Italien

Det hade gott elva år sedan Italien förlorade en kvalmatch när dem mötte Spanien och den fina sviten fick sig ett slut. Spanien vann med hela 3-0 och det innebär att Italiens hopp om direktkvalificering är borta. Nu blir det osäkert spel i playoff sammanhang som väntar Italien.

Innan förlusten mot Spanien hade dem en fem matcher lång vinstsvit och de hade inte förlorat en enda match sedan en vänskapsmatch mot Frankrike precis efter EM spelet. Sedan dess har det blivit åtta segrar på elva matcher så Italien står starka trots förlusten mot en annan stark fotbollsnation.

Bortalaget Israel

Israel som drogs till en grupp där Italien och Spanien huserar hade dem lite chans till avancemang redan på förhand. Trots detta så trodde många på ett mycket bättre spel och som det ser ut just nu får dem vara glada om de lyckas bli topp fyra av sex lag. I söndags förlorade dem mot Makedonien och matchen dessförinnan förlorade dem med hela 3-0 på hemmaplan mot Albanien. Det innebär att formen är fyra förluster och tre vinster vilket gör att deras form ser oroväckande svag ut för tillfället. De måste spela sitt absolut bästa om de skall få med sig ett enda poäng från den här matchen.

Så här tänker vi

Israels form är alldeles för svag för tillfället för att hota lag som Italien så vi väljer att spela Italien -2.0 mål till oddset 1.85 hos Redbet

Vårt speltips: Italien -2.0 mål hos Redbet

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com