Italien vs Liechtenstein – VM kval

Hemmalaget Italien

Inför den här matchen laddade dem upp med en vänskapsmatch mot Uruguay som de vann med hela 3-0. Så förberedelserna inför den här matchen har varit dem bästa. Som om den matchen inte var nog så spelade man mot lilleputt nationen San Marino veckan innan och avpolletterade dem med 8-0.

Italien är i fin fin form just nu och det skulle inte förvåna oss alltför mycket om det blir ett liknande resultat idag. Formen just nu är sju vinster på nio matcher. Under EM 2016 i Frankrike slog man alla lag som man mötte utom Spanien och Tyskland och det är ett bra betyg.

Bortalaget Liechtenstein

Liechtenstein kan få en tuff kväll från matchminut ett. De tog en poäng av Finland i onsdags men de har inte vunnit på sexton matcher varav tretton har slutat med förlust. Tyvärr för Liechtenstein har dem inte heller ens varit nära oavgjorda resultat utan de har förlorat med siffror såsom 3-0 eller 4-0. På bortaplan har de förlorat sju av nio matcher och de har släppt otroliga 28 mål på dessa matcher och har bara gjort två mål framåt. Idag måste hela laget hjälpas åt med försvarsspelet annars kan det springa iväg målmässigt.

Så här tänker vi

Vilket lag vi tror vinner matchen? Italien och det finns ingen som tror på något annat och det gäller spelarna i Liechtenstein också. Vi har valt att spela på att spelaren Ciro Immobile gör två mål eller mer till oddset 2.15 hos Oddsautomaten.

Vårt speltips: Ciro Immobile gör två mål eller mer hos Oddsautomaten

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com