Italien vs Spanien – EM

Hemmalaget Italien

Italien vs SpanienKanske det här mästerskapets mest spännande och sevärda match redan nu. En del kanske skulle velat se dessa två lag i en final. Men vi får hålla tillgodo med dagens match.

Det var nog inte så många som trodde på Italien initialt och när deras egen tränare Antonio Conte dessutom tog ner deras egna chanser så minskade man tron på den Italienska truppen.

Men det har varit deras fantastiska försvarsspel som tagit dom så här långt i årets EM. Den intakta Juventus backlinjen har varit närmast felfri. Mot Sverige blev matchen svår för Italien då Sverige sjönk ner djupt och försvarade sig väl. Men i slutet av matchen gjorde svenskarna ett misstag som Italiens vassa målskyttar kapitaliserade på och man vann matchen välförtjänt.

Bortalaget Spanien

Spanien har inte gjort några förändringar i sitt spel på många år faktiskt. Man spelar en variant av Barca-fotboll med mycket innehav och sedan utan förvarning blixtra till och anfalla. Man hade problem mot Tjeckien men mot Turkiet gick det mycket lättare och man vann den matchen med 3-0.

Första förlusten sedan 2004 kom mot Kroatien och detta såg man inte komma. Men Kroatien spelade väl och Spanien kunde inte förvalta sitt bollinnehav på ett bra sätt.

Så här tänker vi

Vi tror att Italien kan chocka regerande Europamästarna och vi spelar Vinst eller Oavgjort för Italien till oddset 1.70 hos Ladbrokes

Vi spelar: Vinst eller Oavgjort Italien hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar