Japan vs Costa Rica – Speltips VM 2022

JJapan speltips VM 2022 Costa Ricaapan var en av de stora överraskningarna i första gruppspelsomgången. De lyckades ta en seger mot Tyskland med 2-1 och vad som förvånade var att det helt klart var välförtjänt. Nu väntar Costa Rica och Japan kan därmed vara klara för åttondelsfinal om resultaten går deras väg. Men då krävs det seger mot Costa Rica som inledde turneringen med att få dunderstryk med 0-7 mot Spanien. Nu återstår det att se hur denna match slutar.

Datum: 27 november 2022
Avspark: 11:00
Arena: Ahmad bin Ali Stadium (Al Rayyan)
Domare: M Oliver (England)

Hämta en välkomstbonus hos Bethard och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Japan imponerade mot Tyskland

Trots att Japan låg under med 0-1 mot Tyskland lyckades de vända och vinna matchen. Det var imponerande att se tränaren Hajime Moriyasu som satte in Takuma Asano och Kaoru Mitoma i andra halvlek vilket innebar att laget vände matchen och tog alla tre poängen. De blå samurajerna har därför en bra utgångspunkt och kan bli klara för åttondelsfinal om de vinner mot Costa Rica samtidigt som Tyskland inte vinner mot Spanien.

Costa Rica var chanslösa

Costa Rica får vända blickarna mot Iran och hitta inspiration från laget som föll med 2-6 mot England och sedan lyckades vinna med 2-0 mot Wales. Laget blev totalt utspelade mot Spanien och förlorade med 0-7. Nu krävs det att laget rycker upp sig rejält. Ska det bli något framåt behöver Joel Campbell steppa upp och det rejält om det ska några poäng för laget i VM 2022.

Japan tar hem det

Japan är favoriter enligt oddsen och mycket tyder på att de också lyckas vinna mot Costa Rica. De har ett bättre lag och ser helt klart intressanta ut. Allt annat än seger vore en överraskning enligt oddsen mot ett svagt Costa Rica. Vi spelar Japan som vinnare till oddset 1,50 hos Bethard.

Vårt speltips: Japan vinner mot Costa Rica till oddset 1,50 hos Bethard.

Team Svensk Betting

Hämta en välkomstbonus hos Bethard och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller