Japan vs Senegal – Fotbolls-VM 2018

ManeDe två något oväntade vinnarna från första omgången ställs mot varandra i vad som faktiskt är en ren gruppfinal. Vinnaren tar ett järngrepp om gruppsegern inför sista omgången, trots att Polen och Colombia nog var favoriter i gruppen inför mästerskapet. Grupp H är väldigt intressant och vi hoppas på en välspelad match.

Hämta din välkomstbonus på 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget Japan

Japan hade flyt mot Colombia efter att motståndaren fått ett rött kort mot sig redan efter bara några minuter. Japan kunde använda sig av övertaget och tog hem matchen hyfsat komfortabelt med 2-1 efter att gjort mål på en frispark i slutet. Dock hade laget numerärt övertag i hela 87 minuter och hade laget förlorat hade det varit en rejäl kris. Nu är det upp till Kagawa och Honda med gänget att försöka få med sig något från matchen.

Bortalaget Senegal

Senegal har den bästa statistiken av samtliga lag i VM och imponerade i premiären mot Polen. Till slut blev det en 2-1-seger men man hade bud på betydligt mer. Senegal är ett av de länder som kanske överraskat mest hittills i VM. Trots att man har mängder med stjärnor var man knappast någon förhandsfavorit men med Mané i laget kan allt hända. Det centrala mittfältet med Gueye och N’Diaye är också en viktig nyckel för afrikanerna som för övrigt tog den första segern för Afrika detta mästerskap i och med sin seger över Polen.

Så här tänker vi

Senegal känns snäppet vassare än Japan i alla fall om vi går på första matcherna. Ett fysiskt starkt Senegal kommer inte passa ett Japan vars styrka knappast ligger i fysiken. Japanerna krigar dock kopiöst för varandra men vi tror inte att det räcker mot Senegal. Vi väljer därför att spela på seger för Senegal till oddset 2,32 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Senegal vinner över Japan till oddset 2,32 hos LeoVegas

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com