Juventus vs Atletico Madrid – Champions League

Efter förra veckans ofattbara dramatik återvänder vi till Champions League och åttondelsfinalerna. Det är ett Atletico Madrid som har 2-0 att gå på när laget åker till Turin i Italien för ett tufft bortamöte mot Ronaldos Juventus. Efter 2-0 i första mötet är det givet att Juventus måste gå framåt för att hämta upp underläget. Får vi ännu en magisk vändning i veckans CL-slutspel?

Hemmalaget Juventus

Juventus värvade Cristiano Ronaldo för att ge klubben en ärlig chans att vinna Champions League. Efter att ha vunnit gruppen trots en del platta insatser stämde det inte för ”den gamla damen” i första mötet i Madrid. Efter 0-2 är det nu en svår uppgift som väntar för hemmalaget. Visst måste ”Juve” gå framåt men samtidigt innebär ett insläppt mål att hemmalaget måste göra fyra mål framåt för att ta sig vidare. Kan Ronaldo och de övriga spelarna lyckas med detta vore det en bragd.

Bortalaget Atletico Madrid

Diego Simeones mannar har haft goda resultat mot Juventus tidigare och är generellt i väldigt bra form den senaste tiden. De fem senaste matcherna laget har spelat har inneburit noll insläppta mål och idel segrar. I första mötet mot Juventus ägde Atletico Madrid hela matchen, fick VAR emot sig men lyckades ändå vinna komfortabelt med 2-0 efter mål av den uruguayanska mittbacksduon Gimenez och Godin. En sjätte raka nolla mot ”Juve” innebär att Atletico Madrid är vidare i kvartsfinal.

Så här tänker vi

Det brukar bli relativt målsnåla historier när lagen drabbar samman. 2014 möttes lagen två gånger i Champions League där Atletico Madrid vann hemmamötet med 1-0 medan matchen i Turin slutade 0-0. Atletico har inte släppt in mål på fem raka matcher och som vanligt har laget minst insläppta i La Liga. Med 2-0 inför returen talar det mesta för en defensiv approach från tränare Simeone vilket borde innebära en målsnål match generellt, trots de offensiva kvalitéerna som finns i framförallt hemmalaget. Vi väljer därför att spela under 2,5 mål till oddset 1,71 hos Unibet.

Vårt speltips: Under 2,5 mål i åttondelsfinalen mellan Juventus vs Atletico Madrid till oddset 1,71 hos Unibet

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com