Juventus vs FC Barcelona – Champions League

Hemmalaget Juventus

I den senaste matchen mot Porto kunde man spela avslappnat eftersom man vann båda mötena på bortaplan och hemmaplan. Totalt blev det 3-0 och de seglade därmed in i kvartsfinalspelet. Efter den segern har spelet fortsatt varit bra i den inhemska ligan och man har vunnit mot 2-0 över Chievo i lördags vilket gör att man nu har sex poäng ner till andraplacerade Roma.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I cupspelet har det också gått bra och vann dubbelmötet mot Napoli med totalt 5-4.

Bortalaget FC Barcelona

Om Juventus spel i Champions League har varit målsnålt så kan man inte säga det samma om FC Barcelonas matcher. I det första mötet mot PSG låg man under med hela 4-0 men man vägrade förlora på sina hemmaborg Nou Camp. De ledde med tre mål in i den femtionde minuten när Cavani för PSG gjorde mål och det såg ut som om PSG var klara för kvartsfinalerna.

Men i den 88de minuten satt Neymar en straff och när sedan Sergi Roberto satte sin skott på mål i den 95de minuten så var saken klar.

Så här tänker vi

Vi tror på en målsnål match och väljer att spela Juventus 0 mål till oddset 2.20 hos betsson

Vårt speltips: Juventus 0 mål till oddset 2.20 hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com