Juventus vs Freiburg – Speltips Europa League

Juventus speltips Europa LeagueJuventus föll i helgens möte mot AS Roma i Serie A. Störst rubriker skapade Moise Kean som blev utvisad på mindre än 1 minut efter att han blivit inbytt. Juventus är enligt oddsen hos svensk betting favoriter till segern. Men Freiburg är inget enkelt lag då de ligger femma i Bundesliga. Juventus ligger sjua i Serie A men fick 15 poängs avdrag och hade legat delad tvåa om så inte varit fallet. Räkna med ett intressant möte i Turin.

Datum: 9 mars 2023
Avspark: 21:00
Arena: Allianz Stadium (Turin)
Domare: T Sidiropoulos (Grekland)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Europa League

Juventus kliver in som favoriter

Juventus har inte imponerat under säsongen även om formen var fin inför helgens match mot Roma. Där blev det dock förlust med 0-1. Juventus slutade trea i sin grupp i Champions League bakom Benfica och PSG. Nu är de favoriter att ta sig vidare till åttondelsfinal i Europa League men det krävs en bra prestation för att vinna. Juventus tog sig vidare genom att vinna mot Nantes i Play Off efter 1-1 hemma och 3-0 borta.

Freiburg har fin form

Freiburg går starkt i Bundesliga och är i allra högsta grad med i platserna som ger spel i Champions League. De vann sin grupp i Europa League och har en förlust på deras åtta senaste matcher i alla turneringar. Kan de hota Juventus på bortaplan?

Juventus vinner

Vi tror att Juventus har det som krävs för att ta sig förbi Freiburg. Därför borde de också kunna vinna hemma mot Freiburg. Vi tror att de gör just detta och spelar Juventus som vinnare till oddset 1,65 hos Betsson.

Vårt speltips: Juventus vinner hemma mot Freiburg till oddset 1,65 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på Europa League