Juventus vs Sampdoria – Serie A

juventus ronaldo

Serieledaren Juventus tar emot säsongens överraskning Sampdoria hemma i Turin. Tränare Massimiliano Allegri valde att vila en hel del spelare i förra matchen mot Atalanta men efter att ha bytt in Ronaldo fick man i alla fall poäng och undvek säsongens första förlust. Nu väntar en tuff match mot ett Sampdoria i storform som har sju raka matcher utan förlust.

Hemmalaget Juventus

Juventus stormar mot ännu en Scudetto och är fortfarande obesegrade när det vankas halvtid och juluppehåll i Serie A efter matchen mot Sampdoria. Efter värvningen av Cristiano Ronaldo har laget fått en ny dimension i anfallsspelet och tillsammans med en pånyttfödd Mandzukic har ”Juve” en anfallsduo av rang. Blir det ytterligare poäng från duon?

Bortalaget Sampdoria

Sampdoria har hittat formen lagom inför uppehållet med sju raka matcher utan förlust. Dessutom har laget tre raka segrar i ligan efter segrar mot Chievo, Empoli och Parma. Nu väntar dock betydligt tuffare motstånd när Juventus väntar i Turin. Kan laget fortsätta på den fina vägen och klättra mot topp 4 ytterligare eller blir det första förlusten sedan november i årets sista match?

Så här tänker vi

Juventus är överlägsna serieledare och inte ens ett lag med tre raka segrar kan hota ”Den gamla damen”. Ronaldo fick vila genom att starta på bänken senast och lär vara spelsugen i årets sista match. Vi tror Juventus vinner matchen men oddsen 1,23 har inget spelvärde. Därför väljer vi istället att spela seger för Juventus i första halvlek till oddset 1,62 hos Bethard.

Vårt speltips: Juventus vinner första halvlek till oddset 1,62 hos Bethard.

Team Svenskbetting