Juventus vs Tottenham – Champions League

juventus logoChampions League är äntligen tillbaka och det blir ett hett möte som inleder åttondelsfinalerna 2018 när Harry Kanes Tottenham möter italienska Juventus på den olympiska arenan i Turin. England mot Italien i första mötet av två tuffa drabbningar mellan två formstarka lag. Ett bra resultat kan bli gult värt inför returmötet på Wembley.

Hämta din välkomstbonus på upp till 1000 kronor hos Betsafe

Hemmalaget Tottenham

Tottenham har imponerat i Europaspelet och vann sin grupp enkelt före spanska mästarna Real Madrid. I ligan är man visserligen inte med och utmanar om titeln men Spurs har en imponerande form senaste tiden i Premier League. De senaste tre matcherna har varit oerhört tuffa med Arsenal, Liverpool och Manchester United på spelschemat men Tottenham har lyckats ta 7 poäng på de tre matcherna och är i allra högsta grad med och slåss om andraplatsen. Nu väntar tufft motstånd när Italienska mästarna och serieledarna Juventus väntar i en tuff bortamatch i Turin.

Bortalaget Juventus

Rutin från Europaspelet är enorm i jämförelse med Tottenhams och Juventus har efter en märklig höst visat gott slag och återtagit plats nummer 1 i tabellen och verkligen visat mästarform på ett nästan hysteriskt sätt under 2018. Under året har laget spelat 7 matcher och inte släppt in ett enda mål. De senaste 15 matcherna är man obesegrade och har vunnit 14 varav 10 raka. Nu väntar dock betydligt tuffare motstånd än i Italien när världens blickar vänder sig mot Wembley.

Så här tänker vi:

Två lag med väldigt bra form är svåra att skilja åt. Tottenhams Harry Kane fortsätter göra mål och frågan är hur länge Spurs får behålla sin guldklimp? Mot Juventus räcker anfallarens spel inte till seger men ett oavgjort resultat är fullt möjligt. Vi tror matchen slutar oavgjort och hämtar oddset 3,35 hos betsafe.

Vårt speltips: Matchen mellan Juventus och Tottenham slutar oavgjort till oddset 3,35 hos Betsafe

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com