Kaiserslautern vs Eintracht Braunschweig – Bundesliga 2

Hemmalaget Kaiserslautern

Före detta topplaget i Bundesliga börjar se ut att höra hemma permanent i andraligan. Förra säsongens trettonde placering var lagets sämst sedan de hamnade i andraligan för tio år sedan. De har dessutom tappat några talangfulla spelare under sommaren vilket gör att det ser ännu svårare ut för dem detta år. Tränaren Norbet Meier har ännu inte lämnat några avtryck på föreningen vilket är ett måste om de skall återfå en plats i den högsta ligan.

Spela hos Mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det är lite konstigt att se att dem är favoriter i dagens match då formen och spelarflykten inte gör klubben bättre. Återstår att se om de kan få ihop alla lagdelar i dagens match.

Bortalaget Eintracht Braunschweig

Eintracht Braunschweig som missade spel i den högsta ligan när de inte lyckades slå Wolfsburg i kvalspelet till Bundesliga. De har dessutom spelat färdigt i DFB Pokal då dem åkte ut i förra veckan vilket gör att de bara har att fokusera på spelet i ligan. Kanske kan dem ta steget i år och få spela i högsta ligan. Eintracht Braunschweig är i bra form och kan de börja säsongen i en positiv anda kan resten komma av sig själv.

Så här tänker vi

Vi tror inte på Kaiserslautern som majoriteten av spelbolagen gör utan väljer att spela på Eintracht Braunschweig vinst och inget vad vid oavgjort till oddset 2.00 hos Mybet

Vårt speltips: Eintracht Braunschweig vinst och inget vad vid oavgjort hos Mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar