Kanada vs Azerbajan – Vänskapsmatch

Kanada vs AzerbajanKanada och Azerbajan möts i  en vänskapsmatch. Kanada nyttjar den internationella pausen genom att spela några vänskapsmatcher i Europa för att gå igång deras World-Cup spel igen. De kommer till spel genom att ha förlorat tidigare mot USA and Mexiko. Mexiko har man spelat två gånger mot och förlorat båda. Kanada har bara vunnit två matcher av 11 matcher. De har lyckats spela utan förluster också och spelat oavgjort mot t.ex. Belize, Ghana och El Salavador.

Spela hos 10bet och får otroliga 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Dock brukar inte bara oavgjorda matcher räcka för att ta sig lång in en kvalificeringsrunda vilket bevisas av deras 3de plats i grupp A efter 4 spelade matcher. Dom har lyckats ta 4 poäng under dessa 4 matcher och är bakom Honduras på poäng. Mexiko leder gruppen med maximala 12 poäng.

Azerbajan som förväntat missade spel i EM när dom slutade på 5de plats i deras kvalificeringsgrupp. De tog bara 6 poäng från tio matcher vilket gjorde att dom saknade hela 14 poäng för att kvalificera. Poängerna kom genom seger mot Malta och tre oavgjorda matcher mot Norge, Kroatien och Malta. Den här matchen är en uppföljning på söndagsmatchen som slutade med förlust med 3-1 mot Makedonien. Vi spelar på Vinst för Kanada till oddset 1.95 hos 10bet

Vi spelar: Vinst gör Kanada hos 10bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com