Kanada vs Azerbajan – Vänskapsmatch

Kanada vs AzerbajanKanada och Azerbajan möts i  en vänskapsmatch. Kanada nyttjar den internationella pausen genom att spela några vänskapsmatcher i Europa för att gå igång deras World-Cup spel igen. De kommer till spel genom att ha förlorat tidigare mot USA and Mexiko. Mexiko har man spelat två gånger mot och förlorat båda. Kanada har bara vunnit två matcher av 11 matcher. De har lyckats spela utan förluster också och spelat oavgjort mot t.ex. Belize, Ghana och El Salavador.

Spela hos 10bet och får otroliga 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Dock brukar inte bara oavgjorda matcher räcka för att ta sig lång in en kvalificeringsrunda vilket bevisas av deras 3de plats i grupp A efter 4 spelade matcher. Dom har lyckats ta 4 poäng under dessa 4 matcher och är bakom Honduras på poäng. Mexiko leder gruppen med maximala 12 poäng.

Azerbajan som förväntat missade spel i EM när dom slutade på 5de plats i deras kvalificeringsgrupp. De tog bara 6 poäng från tio matcher vilket gjorde att dom saknade hela 14 poäng för att kvalificera. Poängerna kom genom seger mot Malta och tre oavgjorda matcher mot Norge, Kroatien och Malta. Den här matchen är en uppföljning på söndagsmatchen som slutade med förlust med 3-1 mot Makedonien. Vi spelar på Vinst för Kanada till oddset 1.95 hos 10bet

Vi spelar: Vinst gör Kanada hos 10bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar