Kanada vs Marocko – Speltips VM 2022

Det är daMarocko speltips VM 2022gs för Grupp E att avgöras och vi ser helt klart fram emot matchen mellan Marocko och Kanada. Kanada är redan utslagna men för Marocko finns det goda chanser att ta sig vidare. Allt de behöver göra är att ta poäng mot Kanada så är de sensationellt klara för åttondelsfinal i VM 2022. Det vore givetvis en extraordinär prestation. Marocko har varit ett av turneringens utropstecken och tagit poäng mot Kroatien och vunnit mot Belgien.

Datum: 1 december 2022
Avspark: 16:00
Arena: Al Thumama Stadium (Doha)
Domare: R Claus (Brasilien)

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Kanada hoppas kunna ta sina första poäng

För Kanada finns det inget annat än äran att spela för. De har visserligen gjort två okej prestationer men förlorat bägge matcherna. Därmed finns det ingen möjlighet att ta sig vidare till åttondelsfinal. Men Kanada har visat att de förtjänar att vara i VM-turnering och det unga laget kommer säkert vara ännu starkare i VM 2026.

Marocko har överraskat rejält

Marocko har imponerat stort i detta VM och tagit fotbollsvärlden med storm. 0-0 mot Kroatien i premiären var med mersmak. Därefter imponerade de ännu mer och vann mot Belgien med 2-0, välförtjänt dessutom. Nu räcker det med poäng mot Kanada för att ta sig vidare till åttondelsfinal, något som inte många räknat med på förhand.

Blir en intressant match

Marocko är favoriter inför matchen mot Kanada och om de spelar på samma nivå som de gjort hittills finns det goda förutsättningar att vinna matchen. Oddsen hos svensk betting pekar på en seger för Marocko även om de lär för slita för sina tre poäng. Vi tror att de har möjlighet att kunna vinna matchen och därför spelar vi Marocko som segrare till oddset 2,10 hos Bethard.

Vårt speltips: Marocko vinner mot Kanada till oddset 2,10 hos Bethard.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Bethard och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller