Kroatien vs England – Fotbolls-VM 2018

Gareth SouthgateDags att ta fram vilket lag som ska spela VM-final och i den andra semifinalen hittar vi Kroatien mot England. Två lag som gjort det väldigt bra hittills i turneringen och som nu bara är en match ifrån en VM-final och eventuell odödlighet för alltid hos respektive befolkning.

Hämta din välkomstbonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Kroatien

Kroatien inledde VM med att gå rent i gruppspelet. Först 2-0 mot Nigeria innan Argentina demolerades med 3-0. I gruppspelets sista match blev det en seger mot Island trots att man spelade med B-uppställningen. Sedan laget gick till slutspel har det varit tuffare men kroaterna har haft marginalerna på sin sida. Mot Danmark tog man sig vidare efter straffläggning och därefter väntade Ryssland i kvartsfinal. En match som man också vann efter straffar. Nu är det England som står emellan en plats i den finaste matchen i fotbollsvärlden.

Bortalaget England

England inledde gruppspelet med att besegra Tunisien och Panama. Därefter valde man att spela utan bästa uppställningen när man mötte Belgien i sista gruppspelsmatchen. I åttondelsfinalen mot Colombia lyckades England äntligen bryta sin förbannelse på straffar när laget vann för första gången någonsin i ett VM som avgörs från straffpunkten. I kvartsfinalen mot Sverige hade laget en komfortabel match när man vann med 2-0. Nu väntar den största matchen för engelsk fotboll sedan 1990 och skulle England gå till final är det första gången sedan 1966 för laget.

Så här tänker vi

England är favoriter enligt spelbolagen vilket undertecknad tycker är lite märkligt. Visst har England en bra statistisk på Kroatien men Kroatiens lag känns starkare på pappret och dessutom är man obesegrade i detta mästerskap. Det finns en stor chans att matchen går till förlängning och straffar också. Detta tillsammans med lysande odds på Kroatien gör att vi spelar 1x till oddset 1,66 hos Bethard.

Vårt speltips: 1x i matchen mellan Kroatien och England!

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com