Kroatien vs England – Nations League

Luka ModricNations League fortsätter och det är dags för en repris av VM-semifinalen mellan Kroatien och England. Den gången vann Kroatien efter förlängning och laget är knappa favoriter inför denna drabbning också. Detta trots att man föll rejält mot Spanien med hela 6-0 i senaste omgången av Nations League. Hur som helst kan den neutrale åskådaren njuta av att få titta på när Luka Modric spelar fotboll.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Bethard

Hemmalaget Kroatien

Kroatien tog hela fotbollsvärlden med storm under VM när laget bjöd på en fantastisk fotboll och nådde hela vägen till final. Detta trots att landet enbart har drygt 4 miljoner invånare. Luka Modric blev utsedd till turneringens bäste spelare och vann dessutom FIFA-priset ”The Best”, priset till världens bäste fotbollsspelare. Efter VM spelade laget 1-1 mot Portugal i en träningsmatch innan man föll med hela 6-0 borta mot Spanien i Nations League.

Bortalaget England

England var också en stor överraskning i VM när laget nådde hela vägen till semifinal. Där blev just Kroatien för svåra och i bronsmatchen mot Belgien förlorade laget också och blev därför utan medalj. Detta trots att hela landet redan hade tagit ut VM-guldet i förskott. Efter VM har England spelat två matcher. ”Three Lions” förlorade hemma mot Spanien i Nations League med 2-1. Därefter vann man en träningsmatch mot Schweiz med 1-0.

Så här tänker vi

Det kommer bli en otroligt jämn match och det är svårt att veta vilket Kroatien vi får se. Är det VM:s sensation eller det usla lag som förlorade mot Spanien med 6-0. Vi hoppas och tror på det första. Kroatien har ett bättre lag än England och vi väljer därför att spela på hemmasegern till oddset 2,65.

Vårt speltips: Kroatien vinner över England till oddset 2,65 hos Bethard

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com