Kroatien vs England – Nations League

Luka ModricNations League fortsätter och det är dags för en repris av VM-semifinalen mellan Kroatien och England. Den gången vann Kroatien efter förlängning och laget är knappa favoriter inför denna drabbning också. Detta trots att man föll rejält mot Spanien med hela 6-0 i senaste omgången av Nations League. Hur som helst kan den neutrale åskådaren njuta av att få titta på när Luka Modric spelar fotboll.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Bethard

Hemmalaget Kroatien

Kroatien tog hela fotbollsvärlden med storm under VM när laget bjöd på en fantastisk fotboll och nådde hela vägen till final. Detta trots att landet enbart har drygt 4 miljoner invånare. Luka Modric blev utsedd till turneringens bäste spelare och vann dessutom FIFA-priset ”The Best”, priset till världens bäste fotbollsspelare. Efter VM spelade laget 1-1 mot Portugal i en träningsmatch innan man föll med hela 6-0 borta mot Spanien i Nations League.

Bortalaget England

England var också en stor överraskning i VM när laget nådde hela vägen till semifinal. Där blev just Kroatien för svåra och i bronsmatchen mot Belgien förlorade laget också och blev därför utan medalj. Detta trots att hela landet redan hade tagit ut VM-guldet i förskott. Efter VM har England spelat två matcher. ”Three Lions” förlorade hemma mot Spanien i Nations League med 2-1. Därefter vann man en träningsmatch mot Schweiz med 1-0.

Så här tänker vi

Det kommer bli en otroligt jämn match och det är svårt att veta vilket Kroatien vi får se. Är det VM:s sensation eller det usla lag som förlorade mot Spanien med 6-0. Vi hoppas och tror på det första. Kroatien har ett bättre lag än England och vi väljer därför att spela på hemmasegern till oddset 2,65.

Vårt speltips: Kroatien vinner över England till oddset 2,65 hos Bethard

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com