Kroatien vs Portugal – EM

Hemmalaget Kroatien

Kroatien vs PortugalKroatien har spelet bättre och bättre och seglat upp som en av Em’s stora favoriter.  Så här långt har man spelat ett par bra matcher i gruppspelet. Första  matchen mot Turkiet vann man helt rättvist med 1-0 och då ska man veta att Turkiet spelade bra i den matchen.

Mot Tjeckien ledde man med 2-0 genom mål av Ivan Perisic och Ivan Rakitic men mot slutet av matchen utspelades skandalscener när den Kroatiska publiken kastade in bengaler och nästan skadade en funktionär. Varpå spelet för Kroatien kollapsade och man tappade in 2 mål  och matchen slutade 2-2.

Bortalaget Portugal

Dom har inte direkt övertygat under EM spelet och i matchen idag  är dom kanske favoriter på pappret men inte sett till spelet under Ems gång. Mot Island och Österrike spelade man riktigt svagt och spelade oavgjort. Cristiano Ronaldo lyckades inte heller göra mål och då händer det inte mycket framåt för Portugal.

Mot Ungern började man helt plötsligt spela bättre men det var en riktigt svängig match. Man gjorde 3 mål och det är bra men man släppte in 3 mål och Ungern lyckades hela tiden ta ledningen vilket gjorde att man var tvungen att jaga.

Så här tänker vi

Vi tror att Kroatien kommer att vinna till oddset 1.72 hos redbet.

Vi spelar: Vinst för Kroatien hos redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com