Kroatien vs Portugal – EM

Hemmalaget Kroatien

Kroatien vs PortugalKroatien har spelet bättre och bättre och seglat upp som en av Em’s stora favoriter.  Så här långt har man spelat ett par bra matcher i gruppspelet. Första  matchen mot Turkiet vann man helt rättvist med 1-0 och då ska man veta att Turkiet spelade bra i den matchen.

Mot Tjeckien ledde man med 2-0 genom mål av Ivan Perisic och Ivan Rakitic men mot slutet av matchen utspelades skandalscener när den Kroatiska publiken kastade in bengaler och nästan skadade en funktionär. Varpå spelet för Kroatien kollapsade och man tappade in 2 mål  och matchen slutade 2-2.

Bortalaget Portugal

Dom har inte direkt övertygat under EM spelet och i matchen idag  är dom kanske favoriter på pappret men inte sett till spelet under Ems gång. Mot Island och Österrike spelade man riktigt svagt och spelade oavgjort. Cristiano Ronaldo lyckades inte heller göra mål och då händer det inte mycket framåt för Portugal.

Mot Ungern började man helt plötsligt spela bättre men det var en riktigt svängig match. Man gjorde 3 mål och det är bra men man släppte in 3 mål och Ungern lyckades hela tiden ta ledningen vilket gjorde att man var tvungen att jaga.

Så här tänker vi

Vi tror att Kroatien kommer att vinna till oddset 1.72 hos redbet.

Vi spelar: Vinst för Kroatien hos redbet.

Lämna en kommentar