Kroatien vs Spanien – EM

Hemmalaget Kroatien

Kroatien vs SpanienJisses, senaste matchen Kroatien spelade mot Tjeckien borde ha setts av alla. Total dominans av Kroaterna och allt så upplagt ut för vinst vid 2-0. Men sedan kastade några galna Kroatiska fans in bengaler och matchen bröts några minuter och efter det tog Tjeckerna över.

När den matchen var slut stod det 2-2 och en total kollaps av det Kroatiska laget och det vete sjutton om de var mest ledsna över resultatet eller fansens som hade sänkt dom.

Luka Modric blev utbytt efter en smäll och nu har det blivit bekräftat att han missar matchen mot Spanien. Luka Modric betyder mycket för laget och detta är en tung smäll.

Bortalaget Spanien

Spanien seglar igenom gruppspelet med en första match som var lite sisådär men i match två övertygade man. Och det enda man behöver göra idag för att inte sluta två är att inte förlora vilket innebär att oavgjort räcker.

Mot Turkiet dominerade man alla statistik från den matchen och det såg man också på spelet. Alvaro Morato tog chansen och dunkade in 1a målet.

Så här tänker vi

Det kommer inte alls bli lika enkelt mot Kroatien som det var mot Turkiet även om Luka Modric inte spelar så vi tror på att Båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Båda lagen göra mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com