Kroatien vs Spanien – EM

Hemmalaget Kroatien

Kroatien vs SpanienJisses, senaste matchen Kroatien spelade mot Tjeckien borde ha setts av alla. Total dominans av Kroaterna och allt så upplagt ut för vinst vid 2-0. Men sedan kastade några galna Kroatiska fans in bengaler och matchen bröts några minuter och efter det tog Tjeckerna över.

När den matchen var slut stod det 2-2 och en total kollaps av det Kroatiska laget och det vete sjutton om de var mest ledsna över resultatet eller fansens som hade sänkt dom.

Luka Modric blev utbytt efter en smäll och nu har det blivit bekräftat att han missar matchen mot Spanien. Luka Modric betyder mycket för laget och detta är en tung smäll.

Bortalaget Spanien

Spanien seglar igenom gruppspelet med en första match som var lite sisådär men i match två övertygade man. Och det enda man behöver göra idag för att inte sluta två är att inte förlora vilket innebär att oavgjort räcker.

Mot Turkiet dominerade man alla statistik från den matchen och det såg man också på spelet. Alvaro Morato tog chansen och dunkade in 1a målet.

Så här tänker vi

Det kommer inte alls bli lika enkelt mot Kroatien som det var mot Turkiet även om Luka Modric inte spelar så vi tror på att Båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Båda lagen göra mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar