Las Palmas vs Deportivo La Coruna – La Liga

Hemmalaget Las Palmas

Las Palmas är ett starkt lag och spelar i underläge i många matcher men tar hyfsat med poäng. Målskytten Marko Livaja har visat tecken på att han börjar komma tillbaka i form och få ordning på sin karriär igen efter att inte riktigt kunna slå igenom i Serie A i Italien. Kroaten har gjort fyra mål på sju matcher och han kan mycket väl slå till idag igen.

Spela hos Unibet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Las Palmas är inte förlorat på 13 hemmamatcher men av dem har det varit många oavgjorda matcher.

Bortalaget Deportivo La Coruna

Deportivo La Coruna har inte förlorat på sex matcher men de senaste fyra matcherna har alla varit oavgjorda matcher. Detta är en klar förbättring för ett lag som såg klara ut för nedflyttning i höstas. Ibland spelar man fortfarande slarvigt försvarsspel men totalt sett ser allt mycket bättre ut nu efter årsskiftet. På bortaplan är man fortfarande inte lika bra i spelet som man är på hemmaplan.

Så här tänker vi

Vi tror mer på Las Palmas och deras starka hemmafacit men vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Unibet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com