Lazio vs Napoli – Serie A

klubbmärke ss lazioEfter att Premier League dragit igång förra helgen är det nu dags för säsongens Serie A att göra entré. Lördagens höjdpunkt är utan tvekan den spännande drabbningen mellan Lazio och Napoli, en match som sätter igång säsongen med raketfart. Napoli hade häng på titeln under förra säsongen men Juventus visade sig än en gång för starka. Lazio hade också en bra säsong men snubblade på mållinjen och spelar därför inte Champions League 2018/19.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget Lazio

Lazio var det målgladaste laget i Serie A under 2017/18 med imponerande 2,38 mål per match. Bäste målskytt var Ciro Immobile och till den ljusblå delen av roms stora glädje är han kvar i Lazio efter att ryktats bort under i princip hela sommarens Silly Season. Immobile blir avgörande om Lazio ska ha en bra säsong och nå CL-platsen eller om man får nöja sig med Europa League ännu en gång. Oavsett vilket blir det intressant att följa laget under säsongens Serie A.

Bortalaget Napoli

Diego Maradonas gamla klubb ledde länge Serie A och var in i det sista nära att sno Scudetton från Juventus. Tyvärr för deras del räckte det inte hela vägen och några onödiga poängtapp i slutet gjorde att man fick nöja sig med en andraplats i tabellen. Knappast något att skämmas för men fansen drömmer om den första scudetton sedan 1990. Ska man rå på ett storsatsande Juventus som värvat in Ronaldo krävs det att Dries Mertens leverar fler mål än de 18 han gjorde förra säsongen.

Så här tänker vi

Premiärer är alltid ovissa och när det är två på förhand jämna lag blir det ännu tuffare. Napoli är snäppet vassare spelare för spelare men Lazio är ett topplag och har dessutom hemmaplan i huvudstaden. Vi tror att det blir så pass jämnt att matchen slutar oavgjort och väljer därför att spela krysset till oddset 3,50 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Matchen mellan Lazio och Napoli slutar oavgjort till oddset 3,50 hos LeoVegas

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com