Leeds United vs Manchester United – Speltips Premier League

Leeds United Speltips Man UtdFör andra gången på några dagar ska Leeds United och Manchester United spela fotbollsmatch mot varandra i Premier League. Leeds lyckades få effekt på att sparka tränaren i veckans möte på Old Trafford. De stod för en stark insats och hade 2-0 men tappade till slut till 2-2. Hur det blir under söndagens möte återstår att se. Manchester United är favoriter men har en tung skadelista och dessutom Casemiro avstängd. Frågan är hur det går nu under söndagen.

Datum: 12 februari 2023
Avspark: 15:00
Arena: Elland Road (Leeds)
Domare: P Tierney (England)

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Leeds United hoppas kunna vinna

Leeds United hoppas kunna ta en viktig seger i bottenstriden mot sin värsta rival. Lagets poäng på Old Trafford i veckan håller laget kvar ovanför strecket men det är tight i bottenstriden och Leeds vill verkligen inte åka ur Premier League. En seger mot Man Utd skulle helt klart sätta lagen på rätt riktning.

Manchester United har tunga avbräck

Med Eriksen borta till april, Antony på skadelistan och Casemiro avstängd visade det sig att truppen inte riktigt har den bredd som krävs för att utmana om titeln. Mot Leeds stod Fred för en katastrofal insats och nu återstår det att se om de kan steppa upp och ta de tre poäng som behövs. En seger mot Leeds skulle ge självförtroende vilket kan behövas då laget endast har en seger på de fyra senaste matcherna i Premier League.

Vem vinner mötet?

Det kommer att bli tight och spännande på Elland Road i Leeds. Man Utd har många tunga avbräck och därför är det inte mycket som tyder på att de kan ta tre poäng. Vi tror det blir så jämnt att det slutar oavgjort även om oddsen hos svensk betting håller gästerna som favoriter. Vi spelar X i mötet mellan Leeds och Man Utd till oddset 3,80 hos Casumo.

Vårt speltips: Matchen mellan Leeds och Man Utd slutar oavgjort till oddset 3,80 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller