Leeds vs Manchester United – Speltips Premier League

Leeds tar emot Manchester United i detta klassikermöte mellan de bittra rivalerna. Det är bortalaget som har bäst form även om det långt ifrån har varit en säsong som förväntat sedan Ragnick tog över. Men ingen förlust på sex raka ligamatcher, visserligen mot horribelt motstånd, men ändå. Nu väntar Leeds på bortaplan, ett lag som börjar halka farligt nära nedflyttningsstrecket. Kan de ställa till med problem för Ronaldo och co?

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och kom igång idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Leeds är ett lag som måste börja vinna

Leeds är ett lag som som inte har någon vidare form. Ingen seger på de tre senaste matcherna och endast sex poängs marginal till nedflyttning. Det gör att laget skulle behöva plocka lite poäng för att inte hamna ännu längre ned i tabellen och riskera degradering från Premier League. Kan de hota Manchester United på hemmaplan?

United blandar och ger

Manchester United vann senast mot Brighton men dessförinnan hade laget spelat oavgjort mot Southampton och Burnley samt åkt ur FA-cupen mot Championship-laget Middlesbrough. Mu är frågan om de kan fortsätta med ytterligare en seger eller om det blir ännu ett magplask i jakten på fjärdeplatsen.

Manchester United är starkare

Även om vi kanske inte fått se någon bländande fotboll har defensiven blivit mer solid i Manchester United. Victor Lindelöf gjorde en bra match mot Brighton senast och det är bara att hoppas för United-fansens del att han får fortsatt förtroende och kan spela med Varane. Enligt oddsen hos svenska bettingsidor blir det jämnt men det är bortalaget som är favoriter av en anledning.

Därför spelar vi också Manchester United som vinnare till oddset 1,91 hos No Account Bet.

Vårt speltips: Manchester United vinner borta mot Leeds till oddset 1,91 hos No Account Bet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och kom igång idag med din betting på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller