Leeds vs Manchester United – Speltips Premier League

Leeds tar emot Manchester United i detta klassikermöte mellan de bittra rivalerna. Det är bortalaget som har bäst form även om det långt ifrån har varit en säsong som förväntat sedan Ragnick tog över. Men ingen förlust på sex raka ligamatcher, visserligen mot horribelt motstånd, men ändå. Nu väntar Leeds på bortaplan, ett lag som börjar halka farligt nära nedflyttningsstrecket. Kan de ställa till med problem för Ronaldo och co?

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och kom igång idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Leeds är ett lag som måste börja vinna

Leeds är ett lag som som inte har någon vidare form. Ingen seger på de tre senaste matcherna och endast sex poängs marginal till nedflyttning. Det gör att laget skulle behöva plocka lite poäng för att inte hamna ännu längre ned i tabellen och riskera degradering från Premier League. Kan de hota Manchester United på hemmaplan?

United blandar och ger

Manchester United vann senast mot Brighton men dessförinnan hade laget spelat oavgjort mot Southampton och Burnley samt åkt ur FA-cupen mot Championship-laget Middlesbrough. Mu är frågan om de kan fortsätta med ytterligare en seger eller om det blir ännu ett magplask i jakten på fjärdeplatsen.

Manchester United är starkare

Även om vi kanske inte fått se någon bländande fotboll har defensiven blivit mer solid i Manchester United. Victor Lindelöf gjorde en bra match mot Brighton senast och det är bara att hoppas för United-fansens del att han får fortsatt förtroende och kan spela med Varane. Enligt oddsen hos svenska bettingsidor blir det jämnt men det är bortalaget som är favoriter av en anledning.

Därför spelar vi också Manchester United som vinnare till oddset 1,91 hos No Account Bet.

Vårt speltips: Manchester United vinner borta mot Leeds till oddset 1,91 hos No Account Bet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och kom igång idag med din betting på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com