Leganes vs FC Barcelona – La Liga

Hemmalaget Leganes

Leganes har trots allt gjort det bra. Man är nykomlingar i ligan och man har försökt spela efter sin förmåga. Det kan inte klandras för. Just nu har man 1 förlust, 1 oavgjord och 4 vinster på de 6 senaste matcherna man har spelat.

Spela hos LeoVegas och få 1500 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Leganes har bara en chans. Det är att både parkera spelarbussen, fansen och sina 11 man utanför målområdet. För det kommer behövas en övermänsklig uppoffring att få till ett oavgjort resultat mot ett lag som FC Barcelona.

Bortalaget FC Barcelona

FC Barcelona har spelat både bra och dåligt. Det har varit veckor med ömsom vin och ömsom vatten. Förra veckan förlorade man dyrt mot en nykomling i La Liga. Det var inte en plan som Luis Enrique eller hans lag hade före matchen.

Detta visar också på hur beroende man är av att Messi, Neymar eller Suarez är på planen. När man i en match hade varit sådär så vann man med 7-0 mot Celtic. Och vad kan man då säga om anfallet.

Så här tänker vi

Vi tror att FC Barcelona kommer sin vana trogen att anfalla men att försvaret från Leganes kommer att hålla rätt länge men sen kommer målet. Så vi spelar Under3.5 till oddset 2.1 hos LeoVegas

Vi spelar: Under 3.5 hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar