Leganes vs FC Barcelona – La Liga

Hemmalaget Leganes

Leganes har trots allt gjort det bra. Man är nykomlingar i ligan och man har försökt spela efter sin förmåga. Det kan inte klandras för. Just nu har man 1 förlust, 1 oavgjord och 4 vinster på de 6 senaste matcherna man har spelat.

Spela hos LeoVegas och få 1500 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Leganes har bara en chans. Det är att både parkera spelarbussen, fansen och sina 11 man utanför målområdet. För det kommer behövas en övermänsklig uppoffring att få till ett oavgjort resultat mot ett lag som FC Barcelona.

Bortalaget FC Barcelona

FC Barcelona har spelat både bra och dåligt. Det har varit veckor med ömsom vin och ömsom vatten. Förra veckan förlorade man dyrt mot en nykomling i La Liga. Det var inte en plan som Luis Enrique eller hans lag hade före matchen.

Detta visar också på hur beroende man är av att Messi, Neymar eller Suarez är på planen. När man i en match hade varit sådär så vann man med 7-0 mot Celtic. Och vad kan man då säga om anfallet.

Så här tänker vi

Vi tror att FC Barcelona kommer sin vana trogen att anfalla men att försvaret från Leganes kommer att hålla rätt länge men sen kommer målet. Så vi spelar Under3.5 till oddset 2.1 hos LeoVegas

Vi spelar: Under 3.5 hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com