Leganés vs Real Madrid – Copa del Rey

Första matchen av två i Copa del Reys kvartsfinal spelas mellan Leganés och Real Madrid. Förra årets liga- och zidane bollChampions League mästare har inte imponerat och ligger i dagsläget hela 19 poäng bakom serieledande Barcelona även om det ska tilläggas att Los Blancos har en match mindre spelad. Nu ställs man mot mittenlaget Leganes som är nöjda med att ha tagit sig till kvartsfinal i cupen.

Hämta din insättningsbonus på 100% upp till 1000 kronor hos Betser

Hemmalaget Real Madrid

Zinedine Zidanes korta tränarkarriär som ansvarig för Real Madrid har varit en osannolik saga. Efter att ha tagit över efter en sparkad Rafa Benitez har fransmannen lett sitt Real Madrid till två ligatitlar och dessutom som första lag i modern tid lyckades man försvara en Champions League-titel. Om de två första säsongerna var en succé har denna säsongen varit mindre rolig. I Champions League blev det förlust mot Tottenham och man ligger bara på en fjärde plats i ligan något som inte accepteras i en klubb som Madrid. Därför borde cupspelet vara en stor prioritering för Real Madrid.

Bortalaget Leganes

Leganes har gjort det helt okej under säsongen och spelar garanterat fotboll i La Liga även kommande säsong. Visserligen har det blivit två raka förluster men innan dess hade mittenklubben bara en förlust på sex matcher. Nu väntar betydligt tuffare motstånd när storklubben från huvudstaden kommer på besök.

Så här tänker vi

Real Madrid satsar stenhårt på cupen och vill säkerligen ha cup-bucklan nu när ligan är helt körd. Med tanke på att Real får avsluta hemma talar allt för att de ska gå vidare till semifinal. För att ta död på spänningen kommer det att satsas stenhårt redan i första matchen även om Zidane förmodligen luftar lite spelare. Vi tror Real Madrid vinner och hämtar oddset 1,40 hos Betser.

Vårt speltips: Real Madrid besegrar Leganes till oddset 1.40 hos Betser

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com