Leganes vs Real Sociedad – Spanien, La Liga

Hemmalaget Leganes

Nykomlingarna Leganes har gjort en bra start i La Liga och man har spelat smart och utan någon överdriven respekt för motståndet. Nu är det dock så att de flesta av poängen har man tagit på bortaplan och på hemmaplan har man bara tagit ett poäng. Nu har motståndet på hemmaplan varit mycket svårt måste erkännas men självklart vill nykomlingarna ta poäng framför sina fans och de måste förmodligen också klara av det för att kunna stanna kvar i La Liga.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Problemet kan ligga i själva arenan där Leganes spelar sina hemmamatcher för den entusiasmerar inte direkt hemmalaget. Kanske är det så att det faktiskt blir lättare för bortalagen att spela på arenan som inte inger någon direkt respekt.

Bortalaget Real Sociedad

Även Real Sociedad kämpar med formen och man har förlorat 3 matcher av 4a möjliga men trots det ser årets start bättre ut än förra säsongen. De har gjort 5 mål på de två senaste matcherna inkluderat 3-0 vinsten mot Alaves förra helgen.

Anfallaren William José ser vass ut precis som han gjorde förra säsongen när han spelade för Las Palmas och han har redan gjort 4 liga mål. Bakom honom finns det flera andra tekniska spelare som bör kunna leverera både passningar och egna målchanser.

Så här tänker vi

Vi tror att Leganes sin vana trogen förlorar på hemmaplan och vi tycker att Real Sociedad ser vassare ut. Vi spelar Real Sociedad -0.0 Mål till oddset  1.95 hos betsson

Vi spelar: Vinst för Real Sociedad -0.0 Mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar