Leganes vs Real Sociedad – Spanien, La Liga

Hemmalaget Leganes

Nykomlingarna Leganes har gjort en bra start i La Liga och man har spelat smart och utan någon överdriven respekt för motståndet. Nu är det dock så att de flesta av poängen har man tagit på bortaplan och på hemmaplan har man bara tagit ett poäng. Nu har motståndet på hemmaplan varit mycket svårt måste erkännas men självklart vill nykomlingarna ta poäng framför sina fans och de måste förmodligen också klara av det för att kunna stanna kvar i La Liga.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Problemet kan ligga i själva arenan där Leganes spelar sina hemmamatcher för den entusiasmerar inte direkt hemmalaget. Kanske är det så att det faktiskt blir lättare för bortalagen att spela på arenan som inte inger någon direkt respekt.

Bortalaget Real Sociedad

Även Real Sociedad kämpar med formen och man har förlorat 3 matcher av 4a möjliga men trots det ser årets start bättre ut än förra säsongen. De har gjort 5 mål på de två senaste matcherna inkluderat 3-0 vinsten mot Alaves förra helgen.

Anfallaren William José ser vass ut precis som han gjorde förra säsongen när han spelade för Las Palmas och han har redan gjort 4 liga mål. Bakom honom finns det flera andra tekniska spelare som bör kunna leverera både passningar och egna målchanser.

Så här tänker vi

Vi tror att Leganes sin vana trogen förlorar på hemmaplan och vi tycker att Real Sociedad ser vassare ut. Vi spelar Real Sociedad -0.0 Mål till oddset  1.95 hos betsson

Vi spelar: Vinst för Real Sociedad -0.0 Mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com