Legia Warszawa vs Lech Poznan

Polen, Ekstraklasa. Spelstopp 20:30, 2016-04-15.6a9d7db5a3406cf3d33501cb0beecd56

Fredagar och europeisk toppfotboll brukar inte gå hand i hand. Med ett lite mindre utbud än vanligt får man hålla tillgodo det som erbjuds i fotbollsväg. Dagens spel blir därför mötet mellan Legia Warszawa och Lech Poznan i Polens Ekstraklasa.

Läget i lagen

Efter en trög inledning på säsongen har Legia Warszawa verkligen fått upp ångan i laget. Den ungerske anfallaren Nemanja Nikolic har tagit hela Polen och Ekstraklasa med storm. 25 gjorda mål hittills under säsongen imponerar stort! Legia har även svenskbekantingarna Prijovic och Hämäläinen, som tidigare spelade i Djurgården, att tillgå.

Spelbolag Bonus Recension Spela
1 2500 kr Recension Spela
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller
2 1000 kr Recension Spela
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller
3 Fyrdubbla insättningen Recension Spela
18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Lech Poznan, då? Ja, har tillhört Polens toppskikt nu under några säsonger och är ett bra fotbollslag. 2015 återtog man den polska ligatiteln efter en imponerande säsong, då många experter trodde att Legia Warszawa skulle vinna titeln för tredje året i följd.

Båda lagen har en bra dagsform, i synnerhet Legia. 14 inspelade poäng av 18 möjliga på de sex senaste imponerar! Dessutom är de förlustfria i alla dessa matcher. Lech Poznan har tagit 10 poäng de senaste sex matcherna. Ett helt ok facit det också! Något som däremot är värre för Lech Poznan är att de har förlorat lagets främste målskytt under säsongen, Kasper Hämäläinen (8 mål). Och om inte det skulle vara nog så har han värvats av ligaledarna och den största konkurrenten, nämligen Legia!

Spela hos Betsson och dubbla din insättning upp till 1000 kr. Klicka här!

Speltips

Jag tror verkligen på Legia Warszawa i denna tungviktsmatch. Att spela på hemmaplan i polska ligan är som att spela med två extraspelare ute på planen. Fansen är otroligt passionerade för sina hemmalag, kanske lite väl passionerade? Med tanke på Legias goda dagsform och att Lech Poznan har förlorat sin bäste målgörare (dessutom till Legia!!!), gör att jag tänker spela Legia Warszawa att vinna matchen till oddset 1,70 hos Betsson. Oddset 1,70 kan betraktas som ganska lågt, men inte i det här fallet, då Legia Warszawa är så pass stora och tydliga favoriter i den här matchen. Matchen spelas till hög insats!

Jag spelar Legia Warszawa vs Lech Poznan: Legia Warszawa att vinna matchen

Viktor Jakobsson – Redaktör på SvenskBetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com