Leicester vs Derby – FA Cupen

Hemmalaget Leicester

Leicester hemska säsong som mästare av Premier League fortsatte under söndagen när man blev överkörda med 3-0 av Manchester United. Nu är man bara en poäng ovanför nedflyttningsstrecken och flera spelare ventilerade sitt missnöje mot framför allt sitt egna spel efter matchen.

På fem matcher har man förlorat samtliga utom en och det var mot dagens motståndare Derby och då slutade matchen 2-2. Det är inte mycket som ser bra ut i Leicester just nu.

Bortalaget Derby

Även Derby förlorade i helgen mot Newcastle som vann med 1-0 och det gör att man saknar tre poäng för att spela om uppflyttning till Premier League. De har tre vunna matcher, en oavgjord och förlorat två matcher från de senaste sex matcher man har spelat.

Alla tre förlusterna har kommit på bortaplan vilket gör att man har tre förluster på sex bortamatcher. Ska man vinna idag måste man spela mycket bättre än vad man tidigare har gjort på bortaplan.

Så här tänker vi

Även om Leicester har spelat uruselt totalt sett i år så har hemmaformen varit starkare på sistone så vi spelar Leicester för vinst till oddset 1.90 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Leicester för vinst hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar