Leicester vs Derby – FA Cupen

Hemmalaget Leicester

Leicester hemska säsong som mästare av Premier League fortsatte under söndagen när man blev överkörda med 3-0 av Manchester United. Nu är man bara en poäng ovanför nedflyttningsstrecken och flera spelare ventilerade sitt missnöje mot framför allt sitt egna spel efter matchen.

På fem matcher har man förlorat samtliga utom en och det var mot dagens motståndare Derby och då slutade matchen 2-2. Det är inte mycket som ser bra ut i Leicester just nu.

Bortalaget Derby

Även Derby förlorade i helgen mot Newcastle som vann med 1-0 och det gör att man saknar tre poäng för att spela om uppflyttning till Premier League. De har tre vunna matcher, en oavgjord och förlorat två matcher från de senaste sex matcher man har spelat.

Alla tre förlusterna har kommit på bortaplan vilket gör att man har tre förluster på sex bortamatcher. Ska man vinna idag måste man spela mycket bättre än vad man tidigare har gjort på bortaplan.

Så här tänker vi

Även om Leicester har spelat uruselt totalt sett i år så har hemmaformen varit starkare på sistone så vi spelar Leicester för vinst till oddset 1.90 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Leicester för vinst hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com