Leicester vs Everton – Premier League

Hemmalaget Leicester

Nu har vi kommit så pass långt in i säsongen att de lag som inte är nöjda med sin tränare brukar sparka dem och ersätta med någon annan mer lämpad för jobbet. Detta gäller båda lagen idag då Leicesters nya tränare Claude Puel är hämtad från Southampton och Everton ersatte Koeman med David Unsworth.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Leicester har dock börjat få igång spelet och är på väg uppåt i tabellen. De slog Leeds med hela 3-1 i veckan som gick och har gått vidare i ligacupen. Nu har dem inte förlorat på fyra matcher sedan de vann mot Swansea med 2-1. Det betyder att Vardy och de andra spelarna börjar bli varma i kläderna och det är bra för laget.

Bortalaget Everton

Everton å andra sidan åkte ur ligacupen av inga mindre än Chelsea och har inte spelat några oavgjorda matcher samt förlorat fyra matcher på deras sex senaste försök. Det är ett lag som letar efter formen och som spelar osäkert på plan.

Så just nu är facit att de är utslagna ur ligacupen som vi nämnde ovanför, de ligger på nedflyttningsplats i Premier League och bara ett mirakel kan rädda deras Europa League äventyr. Evertons stora problem i år är att dem verkligen saknar sin stora stjärna Rumelu Lukaku som numera gör sina mål för Manchester United.

Så här tänker vi

Av de här båda lagen är det Leicester som klarast verkar ha en bra form på gång så vi väljer att spela Leicester för vinst till oddset 2.35 hos Betser

Vårt speltips: Leicester för vinst hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com