Leicester vs FC Köpenhamn – Champions League

Hemmalaget Leicester

leicester-vs-fc-kopenhamnMan kan ganska enkelt se att Leicesters mål i år är att ta sig så långt man bara kan i årets upplaga av Champions League. Man kommer till Champions League spel på grund av sin otroliga förra säsong av Premier League som resulterade i att man vann den. En omöjlig saga som kom till sanning. I år gör man det mesta av det också för att få kunna stanna kvar i Europa spelet så länge som det bara går.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man vann sin första match mot Club Brugge med hela 3-0 och sedan man vann mot de portugisiska jättarna Porto med 1-0. Så nu ligger man på förstaplatsen i gruppen när vi närmar oss halvlek i kvalspelet. Men tyvärr får Premier League spelet lida för denna maxning av Europa spelet. Låt oss se vart Leicester tar oss i år.

Bortalaget FC Köpenhamn

Detta lag som på pappret slår ur ett underläge men som gjort det så bra under säsongen. Man är en mycket svårslagen motståndare vilket man har bevisat gång på gång. Man spelade oavgjort mot Porto i öppningsmatchen och sedan slog man Club Brugge med 4-0 dessutom är man i toppen av sin inhemska liga och ligger på förstaplatsen.

Så här tänker vi

Vi tror att Leicester besitter det bästa manskapet för kvällens match och spelar Leicester för Vinst till oddset 1.80 hos 10Bet

Vi spelar: Vinst för Leicester hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar