Leicester vs FC Köpenhamn – Champions League

Hemmalaget Leicester

leicester-vs-fc-kopenhamnMan kan ganska enkelt se att Leicesters mål i år är att ta sig så långt man bara kan i årets upplaga av Champions League. Man kommer till Champions League spel på grund av sin otroliga förra säsong av Premier League som resulterade i att man vann den. En omöjlig saga som kom till sanning. I år gör man det mesta av det också för att få kunna stanna kvar i Europa spelet så länge som det bara går.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man vann sin första match mot Club Brugge med hela 3-0 och sedan man vann mot de portugisiska jättarna Porto med 1-0. Så nu ligger man på förstaplatsen i gruppen när vi närmar oss halvlek i kvalspelet. Men tyvärr får Premier League spelet lida för denna maxning av Europa spelet. Låt oss se vart Leicester tar oss i år.

Bortalaget FC Köpenhamn

Detta lag som på pappret slår ur ett underläge men som gjort det så bra under säsongen. Man är en mycket svårslagen motståndare vilket man har bevisat gång på gång. Man spelade oavgjort mot Porto i öppningsmatchen och sedan slog man Club Brugge med 4-0 dessutom är man i toppen av sin inhemska liga och ligger på förstaplatsen.

Så här tänker vi

Vi tror att Leicester besitter det bästa manskapet för kvällens match och spelar Leicester för Vinst till oddset 1.80 hos 10Bet

Vi spelar: Vinst för Leicester hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com