Leicester vs Liverpool – Premier League

Hemmalaget Leicester

Leicesters drömmar om att ta sig långt i Champions League fick sig en rejäl smäll då man förlorade det första mötet mot Sevilla med 2-1 men om inte Jamie Vardy hade satt ettan för sitt Leicester hade det sett riktigt mörkt ut för dem.

Spela hos betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Efter den förlusten förlorade man också mot Millwall i FA Cupen förra helgen vilket gör att man har sju förluster, en oavgjord och en vinst på de nio senaste matcherna.

Bortalaget Liverpool

Liverpool som började den här säsongen så bra har haft en riktigt dåligt 2017. Nu lyckades man ta sig ur alla förlustmatcher med en fin vinst mot Tottenham som man vann med 2-0. De har varit lediga nu i nästan två veckor på grund av att man åkte ur FA Cupen i ett tidigt skede. Kan de nu spinna vidare i den form man var i mot Tottenham senast så ser laget väldigt bra ut.

Så här tänker vi

Två lag i skakig form även om Liverpool hade en bättre inledning än Leicester så väljer vi att spela Över 2.5 mål till oddset 1.73 hos betsafe.com

Vårt speltips: Över 2.5 mål till hos betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com