Leicester vs Manchester United – England

Hemmalaget Leicester

Leicester vs Manchester UnitedLeicester som i år ska försvara sin Premier League titel från förra året med en match i Community Shield Cupen. Detta är deras första tävlingsmatch och kanske kommer man därför ta den här matchen på ett betydlig större allvar än man annars kanske hade gjort.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Försäsongsmatcherna har gått bra och man har vunnit över Oxford United och Nuneaton Town sedan skickade man ut Celtic på straffar i Champions Cup. Så sett till tävlingsmatcher och träningsmatcher så har man inte förlorat på hela 15 matcher. Och av dom 15 matcherna vann man 11 matcher, riktigt imponerande.

Tyvärr har man förlorat N’Golo Kante som spelade en sån viktig roll förra året och det är en spelare och plats som snabbt måste ersättas för att även denna säsong ska bli bra för Leicester.

Bortalaget Manchester United

Manchester United som har nya tränaren José Mourinho vid rodret har inte sparat på kulorna när man har värvat den här sommaren. Zlatan Ibrahimovic och Eric Baily var klara redan innan transferfönstret hade öppnats och man ska tro på allt som skrevs under silly season.

Formen är 8 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust för Manchester United och de senaste 11 matcherna.

Så här tänker vi

Det känns som att Leicester kommer vinna matchen eller spela oavgjort och sen avgörs det på straffar men vi spelar hellre på Båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos comeone

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com