Leicester vs Manchester United – Premier League

Hemmalaget Leicester

För Leicester stämmer ingenting i årets säsong och om man jämför resultaten nu mot förra årets säsong ser det riktigt illa ut. I den förra matchen förlorade regerande mästarna igen mot ett förmodat sämre lag och matchen mot Burnley slutade med 1-0.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Sedan spelade man bara oavgjort i FA Cupen mot Derby Count som slutade 2-2 vilket gör att man inte har vunnit på fyra matcher. De tre senaste Premier League matcherna har slutat med förlust och som om det inte vore nog har man heller inte gjort några mål under förlustsviten.

Bortalaget Manchester United

Manchester Uniteds senaste match mot Hull var en mycket blek insats där laget inte gick att känna igen.Det gör att man har tre oavgjorda, en förlorad match och två vunna matcher av sex möjliga.

I Premier League är man dock fortfarande oslagna på 14 matcher men många matcher är oavgjorda så poängskörden är inte den absolut bästa. Nu saknar man fyra poäng för att nå en topp 4 plats i tabellen.

Så här tänker vi

Vi tror inte att Leicester kan ställa till det speciellt mycket för Manchester United med tanke på deras form men vi väljer spelet Manchester Unit Under 1.5 lagmål till oddset 1.74 hos NordicBet

Vårt speltips: Manchester Unit Under 1.5 lagmål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com