Leicester vs Manchester United – Premier League

Hemmalaget Leicester

För Leicester stämmer ingenting i årets säsong och om man jämför resultaten nu mot förra årets säsong ser det riktigt illa ut. I den förra matchen förlorade regerande mästarna igen mot ett förmodat sämre lag och matchen mot Burnley slutade med 1-0.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Sedan spelade man bara oavgjort i FA Cupen mot Derby Count som slutade 2-2 vilket gör att man inte har vunnit på fyra matcher. De tre senaste Premier League matcherna har slutat med förlust och som om det inte vore nog har man heller inte gjort några mål under förlustsviten.

Bortalaget Manchester United

Manchester Uniteds senaste match mot Hull var en mycket blek insats där laget inte gick att känna igen.Det gör att man har tre oavgjorda, en förlorad match och två vunna matcher av sex möjliga.

I Premier League är man dock fortfarande oslagna på 14 matcher men många matcher är oavgjorda så poängskörden är inte den absolut bästa. Nu saknar man fyra poäng för att nå en topp 4 plats i tabellen.

Så här tänker vi

Vi tror inte att Leicester kan ställa till det speciellt mycket för Manchester United med tanke på deras form men vi väljer spelet Manchester Unit Under 1.5 lagmål till oddset 1.74 hos NordicBet

Vårt speltips: Manchester Unit Under 1.5 lagmål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar