Leicester vs Sevilla – Champions League

Hemmalaget Leicester

Målet som Jamie Vardy gjorde i den 73de minuten på bortaplan har gett Leicester hopp om att kunna fortsätta spela in till kvartsfinalerna. De ligger trots det under med 2-1 från förra matchen och det kommer att bli en svår uppgift att besegra detta forna storlag från Spanien.

Mästarna från England beslutade sig därefter för att sparka succétränaren Claudio Ranieri och trots att många såg det som ett svek har spelarna faktiskt börja leverera.

Bortalaget Sevilla

Sevilla har spelat två matcher fler än vad Leicester har gjort och man har vunnit över Real Betis och Athletico och oavgjort två gånger om mot Alaves och Leganes vilket gör att de har en ganska medioker form just nu.

Trots det så är man utan förluster i de senaste åtta matcherna och har bara misslyckats med att göra mål en gång på tretton matcher. Tyvärr har man heller inte lyckats stoppa bollen från eget mål förutom vid fyra tillfällen

Så här tänker vi

Här tror vi att Leicester på hemmaplan kommer att trycka på men vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar