Leicester vs Sevilla – Champions League

Hemmalaget Leicester

Målet som Jamie Vardy gjorde i den 73de minuten på bortaplan har gett Leicester hopp om att kunna fortsätta spela in till kvartsfinalerna. De ligger trots det under med 2-1 från förra matchen och det kommer att bli en svår uppgift att besegra detta forna storlag från Spanien.

Mästarna från England beslutade sig därefter för att sparka succétränaren Claudio Ranieri och trots att många såg det som ett svek har spelarna faktiskt börja leverera.

Bortalaget Sevilla

Sevilla har spelat två matcher fler än vad Leicester har gjort och man har vunnit över Real Betis och Athletico och oavgjort två gånger om mot Alaves och Leganes vilket gör att de har en ganska medioker form just nu.

Trots det så är man utan förluster i de senaste åtta matcherna och har bara misslyckats med att göra mål en gång på tretton matcher. Tyvärr har man heller inte lyckats stoppa bollen från eget mål förutom vid fyra tillfällen

Så här tänker vi

Här tror vi att Leicester på hemmaplan kommer att trycka på men vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com