Lille vs St Etienne – Frankrike

Hemmalaget Lille

Lille som kom tillbaka från vintersemestern genom att krossa Excelsior med hela 4-1 i den franska cupen. Men i fortsättningen måste man klara sig utan sina stjärnor Naim Sliti, Youssouf Kone, Hamza Mendyl och Yves Bissuoma som kommer att vara borta fyra eller fem veckor på grund av afrikanska nationella cuper.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det är bara tio poäng som skiljer sjundeplatsen från artondeplatsen och Lille ligger precis mitt emellan så är det självklart inte bra att inte få ha med sina stjärnor.

Bortalaget St Etienne

St Etienne är också en lag i klustret runt mitten precis där Lille är men det har gått lite bättre för dem och de ligger på en åttondeplats. Bara två poäng upp till sjuan Rennes. Det skiljer fem poäng mellan dem och Lille.

Även St Etienne vann sin match i den franska cupen med 4-1 och man spelar inspirerat när man vinner. Men man är inte riktigt stabila och ibland fungerar inte försvarsspelet som det är tänkt.

Så här tänker vi

Två lag som det är lite osäkert vart de står och Lille som saknar ett antal spelare gör att vi halvgarderar genom att spela Vinst eller Oavgjort för St Etienne till oddset 1.75 hos NordicBet

Vårt speltips: Vinst eller Oavgjort för St Etienne hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar