Lille vs St Etienne – Frankrike

Hemmalaget Lille

Lille som kom tillbaka från vintersemestern genom att krossa Excelsior med hela 4-1 i den franska cupen. Men i fortsättningen måste man klara sig utan sina stjärnor Naim Sliti, Youssouf Kone, Hamza Mendyl och Yves Bissuoma som kommer att vara borta fyra eller fem veckor på grund av afrikanska nationella cuper.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det är bara tio poäng som skiljer sjundeplatsen från artondeplatsen och Lille ligger precis mitt emellan så är det självklart inte bra att inte få ha med sina stjärnor.

Bortalaget St Etienne

St Etienne är också en lag i klustret runt mitten precis där Lille är men det har gått lite bättre för dem och de ligger på en åttondeplats. Bara två poäng upp till sjuan Rennes. Det skiljer fem poäng mellan dem och Lille.

Även St Etienne vann sin match i den franska cupen med 4-1 och man spelar inspirerat när man vinner. Men man är inte riktigt stabila och ibland fungerar inte försvarsspelet som det är tänkt.

Så här tänker vi

Två lag som det är lite osäkert vart de står och Lille som saknar ett antal spelare gör att vi halvgarderar genom att spela Vinst eller Oavgjort för St Etienne till oddset 1.75 hos NordicBet

Vårt speltips: Vinst eller Oavgjort för St Etienne hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com