Liverpool vs Borussia Dortmund

Europa Leauge, kvartsfinal. Spelstopp 21:05, 2016-04-14. thumb_12649_default_news_size_5

Inför denna match har jag även tänkt lägga mina pengar på ett intressant sidospel (utöver 2,5 mål i matchen).

Spela hos Unibet och dubbla din insättning upp till 1000 kr. Klicka här

Speltips

Jag tycker att man hittar ett bra värde i hörnspel på matchen. Både Liverpool och Dortmund kommer till start med sina bästa elvor. Bägge lagen lägger stor vikt på snabba kontringar och offensiva omställningar, särskilt på kanterna. Liverpool fyller ofta på med sina offensiva ytterbackar, Moreno och Clyne, som ofta söker inlägg efter kanterna. Det brukar ge laget många hörnor! Dortmund spelar också ofta utifrån denna matchplan. Snabba kontringar och omställningsspel! Dessutom har de en stark anfallstrio som definitivt kommer att skapa stora oroligheter i Liverpools minst sagt virriga försvarsspel. Liverpool har även Milner som kanske (!!?) allt för ofta vågar skjuta från längre avstånd. Det är inte särskilt ofta det resulterar i mål, men det ger många hörnor! Lagen har fått i genomsnitt 6,5 hörnor vardera/match de fem senaste matcherna. Vilket ger oss en summa på 13 hörnor totalt. Därför väljer jag att även spela på antal hörnor i matchen: över 10,5 hörnor, till oddset 2,15 (!!) hos Unibet! Hörnspel är alltid lite riskabla, men med tanke på vilka lag som spelar och matchens utgångsläge, så tror jag verkligen på detta spel stenhårt. Den 11e hörnan slås i den 79:e minuten och spelet är hemma! Hur spelar du på matchen?

Jag spelar antal hörnor i matchen: över 10,5 hörnor

Viktor Jakobsson – Redaktör på SvenskBetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com