Liverpool vs Burnley – Premier League

Hemmalaget Liverpool

Liverpool visade genom en fin insats mot Arsenal förra helgen att man inte är ett strykgäng när man slog dem med 3-1 på hemmaplan. Detta innebär blott andra segern under 2017 och det är alldeles för svagt för ett storlag som Liverpool.

Nu är frågan om de kan förmå sig spela bra även mot svagare motstånd eller om de ska återfalla i de gamla banorna och underprestera när man möter lättare motstånd. Man har vunnit mot Tottenham och Arsenal men förlorat mot lag som Leicester, Hull, Wolverhampton och Southampton.

Bortalaget Burnley

Bortaformen för Burnley är allt annat än bra och man är nu utan seger på fem bortamatcher. Och man har inte heller vunnit en enda bortamatch under hela säsongen och man har förlorat 12 av de tretton matcherna man har spelat på bortaplan.

Det som är positivt är att man har börjat hitta sitt målskytte på bortaplan och det är något man kan bygga på inför framtiden.

Så här tänker vi

Två svaga lag och det är svårt att sia vem som kommer vinnande ur kampen så vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos redbet.

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com