Liverpool vs Burnley – Premier League

Hemmalaget Liverpool

Liverpool visade genom en fin insats mot Arsenal förra helgen att man inte är ett strykgäng när man slog dem med 3-1 på hemmaplan. Detta innebär blott andra segern under 2017 och det är alldeles för svagt för ett storlag som Liverpool.

Nu är frågan om de kan förmå sig spela bra även mot svagare motstånd eller om de ska återfalla i de gamla banorna och underprestera när man möter lättare motstånd. Man har vunnit mot Tottenham och Arsenal men förlorat mot lag som Leicester, Hull, Wolverhampton och Southampton.

Bortalaget Burnley

Bortaformen för Burnley är allt annat än bra och man är nu utan seger på fem bortamatcher. Och man har inte heller vunnit en enda bortamatch under hela säsongen och man har förlorat 12 av de tretton matcherna man har spelat på bortaplan.

Det som är positivt är att man har börjat hitta sitt målskytte på bortaplan och det är något man kan bygga på inför framtiden.

Så här tänker vi

Två svaga lag och det är svårt att sia vem som kommer vinnande ur kampen så vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos redbet.

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos redbet.

Lämna en kommentar