Liverpool vs Manchester City – Premier League

Det vankas stormöte i Premier League när Liverpool tar emot serieledande Manchester City på Anfield i Liverpool. City är Liverpool Kloppfortfarande obesegrade efter 22 omgångar och stormar mot ligatiteln. Fjärdeplacerade Liverpool har god form med tre raka segrar och fansen vill naturligtvis se sitt lag bli de som får Manchester Citys segertåg av spåret.

Hämta din bonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Liverpool

Jürgen Klopps lag har otroliga högstanivåer men stundtals även väldigt djupa dalar. Champions League-platsen är just nu deras men både Tottenham och Arsenal flåsar i nacken. På slutet har Liverpool radat upp fyra segrar och senaste förlusten kom borta mot Tottenham den 22 oktober. Nu har man chansen att bli första laget som besegrar City under säsongen men då krävs det en toppinsats. Liverpool brukar dock prestera bra hemma mot topplagen och nu kommer laget vara mer taggade än någonsin.

Bortalaget City

Manchester City har i princip redan vunnit ligan då laget har 15 poängs marginal ner till tvåan och rivalen Manchester United. På 22 matcher har det blivit 20 vinster och 2 förluster och siktar naturligtvis på att utöka marginalen och säkra ligatiteln så snabbt som möjligt. Nu ska laget åka till Anfield och det är inte lätt att åka iväg med tre poäng från ett kokande Anfield. Pep Guardiola har dock visat sig starkare än de flesta denna säsongen och vill gärna knäppa Klopp på fingrarna.

Så här tänker vi

Matchen kommer att bli oerhört jämn och trots Citys fördel i tabellen tror vi laget får det svårt på Anfield. Liverpool är dundertaggade och med fansen i bakgrunden kommer laget gå för seger. City saknar även Gabriel Jesus och det kommer märkas i matchen. Vi tror Liverpool tar en knapp seger och hämtar vinsten till 3.00 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Liverpool besegrar Manchester city till oddset 3.00 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com