Liverpool vs Manchester City – Premier League

Det vankas stormöte i Premier League när Liverpool tar emot serieledande Manchester City på Anfield i Liverpool. City är Liverpool Kloppfortfarande obesegrade efter 22 omgångar och stormar mot ligatiteln. Fjärdeplacerade Liverpool har god form med tre raka segrar och fansen vill naturligtvis se sitt lag bli de som får Manchester Citys segertåg av spåret.

Hämta din bonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Liverpool

Jürgen Klopps lag har otroliga högstanivåer men stundtals även väldigt djupa dalar. Champions League-platsen är just nu deras men både Tottenham och Arsenal flåsar i nacken. På slutet har Liverpool radat upp fyra segrar och senaste förlusten kom borta mot Tottenham den 22 oktober. Nu har man chansen att bli första laget som besegrar City under säsongen men då krävs det en toppinsats. Liverpool brukar dock prestera bra hemma mot topplagen och nu kommer laget vara mer taggade än någonsin.

Bortalaget City

Manchester City har i princip redan vunnit ligan då laget har 15 poängs marginal ner till tvåan och rivalen Manchester United. På 22 matcher har det blivit 20 vinster och 2 förluster och siktar naturligtvis på att utöka marginalen och säkra ligatiteln så snabbt som möjligt. Nu ska laget åka till Anfield och det är inte lätt att åka iväg med tre poäng från ett kokande Anfield. Pep Guardiola har dock visat sig starkare än de flesta denna säsongen och vill gärna knäppa Klopp på fingrarna.

Så här tänker vi

Matchen kommer att bli oerhört jämn och trots Citys fördel i tabellen tror vi laget får det svårt på Anfield. Liverpool är dundertaggade och med fansen i bakgrunden kommer laget gå för seger. City saknar även Gabriel Jesus och det kommer märkas i matchen. Vi tror Liverpool tar en knapp seger och hämtar vinsten till 3.00 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Liverpool besegrar Manchester city till oddset 3.00 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com