Liverpool vs Manchester City – Speltips Community Shield

Det är dags för den brittiska fotbollssäsongen att dra igång när Liverpool och Manchester City gör upp om säsongens första titel. Båda lagen hade framgångsrika säsonger förra året där Liverpool vann FA-cupen och Ligacupen medan Manchester City vann Premier League. Liverpool nådde dessutom final i Champions League men föll mot Real Madrid. Vem går vinnande av striden på Wembley?

Hämta ett 500 kronor Ultrabet hos Hajper

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Kan Liverpool stoppa Citys offensiv?

Förra säsongen var Liverpool som hade det interna övertaget. Bägge matcherna i Premier League slutade visserligen oavgjort men i FA-cupens semifinal var det Liverpool som vann och sedan också vann finalen. Liverpool hade chans på alla fyra titlar långt in på säsongen men föll på mållinjen i såväl Champions League som Premier League. Nu har laget värvat förstärkningar men samtidigt tappat Sadio Mané. Det återstår att se hur det går denna säsong.

City har fått in Haaland

Manchester City har fått in Haaland och det ser ut att bli en intressant offensiv i ett redan stjärnspäckat lag. City stod för 150 tävlingsmål förra säsongen utan en riktig anfallare. Men har de vad som krävs för att vinna Champions League? Klubben har trots allt aldrig vunnit turneringen. Pep är kvar och Man City kliver in som favoriter till det mesta denna säsongen.

Vem vinner säsongens första titel?

Community Shield är inte den mest spektakulära tävlingen men det är aldrig fel att ta en titel direkt i säsongsstarten. Liverpool har inte imponerat särskilt under försäsongen med förlust mot både Salzburg och Manchester United. Det återstår att se hur det går i denna matchen men oddsen håller City något högre. Vi tror att City är tillräckligt starka. Därför spelar vi Man City som vinnare under ordinarie tid till oddset 2,40 hos Hajper.

Vårt speltips: Man City vinner mot Liverpool till oddset 2,40 hos Hajper.

Team Svensk Betting

Hämta ett 500 kronor Ultrabet hos Hajper

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller