Liverpool vs Manchester United – Speltips Premier League

Det är dags för ett viktigt möte i Premier League mellan de två största rivalerna i England. Liverpool har en svag säsong men har fått upp farten något något i ligaspelet med tre segrar och en oavgjorda på de fyra senaste matcherna. United är i himmelriket efter att ha slagit ut Barcelona ur Europa League och vunnit EFL Cup efter finalseger mot Newcastle. 

Datum: 5 mars 2023
Avspark: 17:30
Arena: Anfield (Liverpool)
Domare: A Madley (England)

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och betta på Premier League

Liverpool hoppas vinna 

Liverpool har inte varit i slag denna säsongen. Men trots det har 10 poäng på de fyra senaste matcherna tagit laget närmare topp 4 och plats i Champions League. Laget är inför matchen mot United tio poäng bakom sin värsta rival. En förlust i söndagens match skulle därför vara ödesdiger. Det återstår att se om de kan överraska?

Manchester United är i strålande form

Manchester United har imponerat denna säsong och värvningen av Erik ten Haag kan visa sig bli guld värd. De har redan vunnit en titel och är med och slåss på fyra fronter. Men en förlust mot Liverpool gör att de kan glömma ligatiteln då de ligger en bra bit efter Arsenal och City, dock med färre matcher spelade. 

Det slutar oavgjort på Anfield

Vi tror att det kommer att bli en dramatisk match på Anfield mellan två lag som verkligen vill vinna. Liverpool för att ha chans att nå Champions League och United för att greppa det sista halmstrået kring ligatiteln. Oddsen hos svensk betting håller Liverpool som något av favoriter. Men vi tror på delad pott. Därför spelar vi oavgjort mellan Liverpool och Manchester United till oddset 3,65 hos Betsafe.

Vårt speltips: Matchen mellan Liverpool och Manchester United slutar oavgjort till oddset 3,65 hos Betsafe.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och betta på Premier League