Liverpool vs Newcastle – Speltips Premier League

Liverpool hade marginalerna med sig i Premier League-mötet senast mot Aston Villa. 1-0 efter straff blev slutresultatet. Det var lagets sjunde raka seger i alla turneringar. Lika jämnt som det var senast lär det inte bli i torsdagens möte mot Newcastle. Liverpool har en strålande form och möter Newcastle som föll med 0-4 senast mot Leicester och ligger på delad jumboplats med tio inspelade poäng på 16 matcher. Blir det Liverpool som vinner likt förväntat eller kan Newcastle överraska och vinna?

Hämta en oddsbonus hos Casumo och upptäck spänningen på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Liverpool är i god form och jagar Man City

Manchester City ligger fyra poäng före Liverpool i tabellen men har en match mer spelade. Därför kan Klopps mannar ta igen stora delar av försprånget vid seger mot bottenlaget Newcastle. Liverpool har sju raka segrar i alla turneringar. Man gick obesegrade igenom gruppspelet i Champions League med sex segrar. Och endast en förlust i Premier League på 16 matcher vittnar om att Liverpool ser ut att gå mot en stark säsong.

Newcastle väntar på Silly Season

Med nya miljarder på kontot går Newcastle och väntar på att kunna värva igen i januari. Den nya saudiske ägaren lär öppna plånboken för något behövs göras. Endast tio poäng på 16 omgångar är inget poängsnitt som ger nytt kontrakt. Och med tanke på det nya ägarskapet vore det ett rejält fiasko för Englands rikaste klubb att åka ur Premier League.

Liverpool tar en programenlig seger

Formen är god för hemmalaget och det mesta talar också för ännu en seger för Liverpool. Det skulle innebära åtta raka segrar och att avståndet till Man City är 1 poäng. Att Newcastle skulle kunna hota håller vi som osannolikt vilket oddsen också säger. Därför väljer vi att spela en målrik match och över 3,5 mål till oddset 1.91 hos Casumo.

Vårt speltips: Över 3.5 mål i matchen mellan Liverpool och Newcastle till oddset 1,91 hos Casumo

Team Oddsgurun

Hämta en oddsbonus hos Casumo och betta på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com