Liverpool vs Rangers – Speltips Champions League

Liverpool har inte gått att känna igen under säsongsinledningen med svaga prestationer i såväl Premier League som Champions League. Nu ställs de mot skotska Rangers och ska dock inte ha några problem att ta tre poäng. I lördagens möte mot Brighton fick man 3-3 och har därmed endast 1 seger på fyra tävlingsmatcher i CL och PL. Nu väntar match mot Rangers som har 0-7 efter två matcher i Champions League.

Datum: 4/10 – 2022
Avspark: 21:00
Arena: Anfield (Liverpool)
Domare: C Turpin (Frankrike)

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och använd på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Liverpool behöver en seger

Efter den klara förlusten mot Napoli Champions League följde Liverpool med att vinna mot Ajax med 2-1. Men i Premier League har resultaten inte kommit. 3-3 mot Brighton i helgen och dessförinnan 0-0 borta mot Everton. Faktum är at laget endast har en seger på de fyra senaste matcherna. Nu ska de dock inte ha några problem att vinna mot Rangers.

Rangers har haft kräftgång i CL

Rangers Champions League har inte varit en rolig historia. 0-4 borta mot Ajax och 0-3 hemma mot Napoli gör att laget står på noll poäng och 0-7 efter två spelade matcher. Visserligen har de två raka segrar i ligan men det blir givetvis tufft att åka till Anfield och få med sig något. Framförallt med en skadelista på hela sex spelare inklusive Filip Helander.

Liverpool tar en komfortabel seger

Oddsen hos svensk betting talar för en komfortabel seger för hemmalaget. Detta är ett ypperligt tillfälle att gjuta in lite självförtroende efter en svag säsongsstart. Vi tror att Liverpool är tillräckligt bra för att vinna bägge halvlekar. Därför spelar vi 1/1 HT/FT till oddset 1,57 hos No Account Bet.

Vårt speltips: 1/1 HT/FT i matchen mellan Liverpool och Rangers till oddset 1,57 hos No Account Bet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och använd på Champions League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller