Liverpool vs Sevilla – Champions League

Hemmalaget Liverpool

Förra gången dessa två lag mötte varandra var i maj 2016 i Europa League finalen. Den gången var det Sevilla, som är lite av en Europa League specialist, som tog hem segern. Idag tror vi att Liverpool söker revansch för den förlusten. I helgen mötte dem Manchester City som spelade ut dem totalt då Liverpool hade en man mindre på plan redan i första halvlek.

Den största förändringen från förra säsongen är att Mohamed Salah har anslutit till laget. Den snabba yttern har varit lite av en succé sedan han kom till Liverpool. Han har dessutom gjort mål på två av sina tre hemmamatcher så här långt.

Bortalaget Sevilla

Sevilla är Europa Leagues mest framgångsrika klubb någonsin men den framgången har inte resulterat i några bättre resultat i Champions League än så länge. De lyckades slå ut Istanbul Basaksehir för att kunna komma så här långt. På bortaplan har dem förlorat sex av elva matcher och det är där det spricker för Sevilla. De måste få till bättre resultat på bortaplan om det skall ta dem vidare i turneringen. Återstår att se om försvarsspelet och anfallet som brukar fungera bra på hemmaplan också kan leverera idag mot Liverpool.

Så här tänker vi

Vi tror det blir full fart framåt från båda lagen idag och väljer att spela Båda lagen gör mål och Över 2.5 mål till oddset 2.10 hos Oddsautomaten

Vårt speltips: Båda lagen gör mål och Över 2.5 mål till oddset 2.10 hos Oddsautomaten

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com