Liverpool vs Sevilla – Champions League

Hemmalaget Liverpool

Förra gången dessa två lag mötte varandra var i maj 2016 i Europa League finalen. Den gången var det Sevilla, som är lite av en Europa League specialist, som tog hem segern. Idag tror vi att Liverpool söker revansch för den förlusten. I helgen mötte dem Manchester City som spelade ut dem totalt då Liverpool hade en man mindre på plan redan i första halvlek.

Den största förändringen från förra säsongen är att Mohamed Salah har anslutit till laget. Den snabba yttern har varit lite av en succé sedan han kom till Liverpool. Han har dessutom gjort mål på två av sina tre hemmamatcher så här långt.

Bortalaget Sevilla

Sevilla är Europa Leagues mest framgångsrika klubb någonsin men den framgången har inte resulterat i några bättre resultat i Champions League än så länge. De lyckades slå ut Istanbul Basaksehir för att kunna komma så här långt. På bortaplan har dem förlorat sex av elva matcher och det är där det spricker för Sevilla. De måste få till bättre resultat på bortaplan om det skall ta dem vidare i turneringen. Återstår att se om försvarsspelet och anfallet som brukar fungera bra på hemmaplan också kan leverera idag mot Liverpool.

Så här tänker vi

Vi tror det blir full fart framåt från båda lagen idag och väljer att spela Båda lagen gör mål och Över 2.5 mål till oddset 2.10 hos Oddsautomaten

Vårt speltips: Båda lagen gör mål och Över 2.5 mål till oddset 2.10 hos Oddsautomaten

Lämna en kommentar