Liverpool vs West Ham – Premier League

klopp skrattarPremier League är tillbaka efter ett kortare uppehåll på grund av FA-Cup. Vi riktar in oss på matchen mellan Liverpool och West Ham på Anfield i Liverpool. Ett Liverpool som jagar 2:a platsen från ärkerivalen. För David Moyes West Ham gäller det att få med sig poäng och öka avståndet till nedflyttningsstrecket. Liverpool är stora favoriter och bör få med sig allt från hemmaplan.

Hämta din bonus på upp till 1000 kr + 250 kr i riskfritt spel hos Nordicbet

Hemmalaget Liverpool

Liverpool har sett farliga ut i år även om man inte räcker riktigt hela vägen till Premier League-titeln. Istället får man sikta in sig på att ta plats nummer två i tabellen från ärkerivalen Manchester United. I Champions League är man redan klara för kvartsfinalen i praktiken då första mötet slutade 5-0 till Liverpool trots att Porto hade hemmaplan. Nu är det upp till Jürgen Klopps mannar att fortsätta segertåget i ligan och tre poäng hemma mot West Ham är ett måste.

Bortalaget West Ham

Bilic fick lämna tidigt på säsongen efter katastrofala resultat. Istället satsade ”The Hammers” till mångas förvåning att plocka in ”the chosen one” David Moyes. Skotten som var i Everton i många år tog över Manchester United först men fick sparken efter en hemskt säsong. Efter besök i Spanien och Sunderland fick Moyes uppdraget att rädda kvar West Ham från nedflyttaing som var fallet när han tog över. David Moyes har väl knappast gjort några underverk med West Ham men han har i iallafall tagit upp de på säker mark och ingenting talar för att West Ham åker ur även om det bara är fyra poäng ner till nedflyttnignsstrecket.

Så här tänker vi:

Liverpool är för bra och kommer gå för fullt direkt vid starten. Vi tror Liverpool vinner bägge halvlekar och spelar det till oddset 2,35 hos Nordicbet

Vårt speltips: Liverpool vinner bägge halvlekar till oddset 2,35 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com